Visa Filter

Visar alla 3 resultat

Visa Filter

Visar alla 3 resultat

Acid Juice e juice med fokus på surt godis och läckra fruktmixer!

Varje Acid E-Juice shortfill kommer i en mycket önskvärd och vacker presenterad förpackning då detta är en signatur som Nasty Juice är mycket stolta över och även först över till sitt nya varumärke Acid Juice. Acid e-juice tillverkas och produceras i Malaysia som har tjänat vapingvärlden under många år med god smak av fantastiska ejuice-smaker. Varje flaska från Acid  kommer i en Chubby gorilla på 60ML Shortfill som består av 50ML acid juice vilket ger 10 ml extra utrymme för att lägga till en nikotinshot om du skulle vilja göra det. När du väl börjat skaka din Acid e juice är du officiellt redo att tas med i en sur dröm av fruktgodis!

Hur smakar e juicerna från Acid Juice?

Acid Juice Apple Sour Candy – Vem älskar inte ett bittert äpple, det gör vi alla! Acid juice vet detta så de har gett oss vad vi vill! Sura äpplen med surt godis!

Acid Juice Pineapple Sour Candy – Sur och uppfriskande e juice.  Fylld med färsk ananas influerad med surt godis gör denna e juice en munvattnande favorit.

Acid Juice Watermelon Sour Candy – En mogen, söt och utsökt vattenmelon som är mixad med en unik sur godis twist. Förvänta dig att vapa denna sura söta vattenmelon i flera dagar!

Vad tycker vejpare runt om i världen om Acid Juice e juice?

Tar du en puff på någon av dessa e juice från Acid e juice så får du en sur godissmak som heter duga och du förstår direkt vad vi pratar om. Att producera en fruktigt sur godis som smakar så bra är inget lätt jobb. Acid juice e juice har nästan gjort att det ser enkelt ut. Frukten och det sura godiset dansar i en perfekt harmoni samtidigt som de inte kliver över varandra och tar över. Medan du lutar dig tillbaka och förångar Acid juice  kan du smaka på den frukt du har plockat, infunderad med surt godis i andningen. Vi på Vapehuset kan inte rekommendera Acid e juice nog. Ta bara en titt på valfri flaska så förstår du vad vi pratar om. Välkommen in i vår butik i Stockholm (Hornsgatan 116) för att testa den här e juicen om du inte redan är övertygad!