Visa Filter

Visar alla 7 resultat

Visa Filter

Visar alla 7 resultat

Beard Vape e-juicer billigt hos oss på Vapehuset.se

Resan för Beard Vape Co. började i Kalifornien 2014, där en trio av likasinnade e-juicefantaster gjorde ett hundratals smaker som reducerats ner till tre st utvalda favoritjuicer. När deras popularitet växte utökades även serien, vilket gett oss Beard Vape Co. som vi känner till i dagsläget. E-juicerna produceras med en VG/PG ratio på 60/40.

Beard Vape Co:s logotyp är mycket distinkt, den består av en skäggig man och har en hög igenkännlighet och är synonym med högkvalitativa e-juicer. Sedan 2014 säljs Beard Vape & Co e-juicer över hela världen och finns för handel hos VapeHuset!

Smaker som erbjuds för Beard Vape e-juicer

Beard Vape No. 00 Coffee Tobacco – Härligt god och krämig kaffesmak med mix av tobak i denna blandning från Beard Vape
Beard Vape No. 05 Strawberry Cheesecake – Krämigt god jorgubbscheesecake i sann New York stil i denna vapejuice
Beard Vape No. 24 Salted Caramel Malt – – Saltig karamellsmak med toner av malt i denna e-juice från Beard Vape Co.
Beard Vape No. 32 Cinnamon Cake – Klassisk amerikansk efterrätt i denna vapejuice i form av god kanelkaka som passar alla tider på dygnet
Beard Vape No. 42 Cold Fruit Cup – Denna e-juice innehåller en fruktig mix av såväl bär som andra frukter. Perfekt för alla fruktälskare
Beard Vape No. 71 Sweet & Sour Sugar Peach – Denna vape juice är en perfekt kombination av sötsura persikor och päron tillsammans i en mix med surt godis.
Beard Vape No. 99 Raspberry Lemon Cookie – Härligt god mix av hallon och citronkaka i denna e-juice. Perfekt för dig som gillar fruktiga bakverk.

Vapehusets recension av Beard Vape E-juicer

Vi på Vapehuset kan konstantera att Beard Vape e-juicer håller riktigt hög kvalitet efter våra egna tester. Beard Vape är välkända för att producera fantastiska smaker vilket gjorde att vi hade höga förväntningar. Dessa smaker som företaget tillhandahåller säkerställer att man får ett högkvalitativt urval av fruktiga smaker i form av bakverk i dessa juicer.