Big Smoke e juice

Handla Big Smoke e juice shortfills här på Vapehuset.se till bland Skandinaviens bästa priser. För närvarande erbjuder vi 3 st smaker från denna populära e-juicetillverkare. För dig som eftersöker fler smaker från Flawless och Big Smoke är du välkommen att skicka en förfrågan till oss.

Visa Filter

Visar alla 3 resultat

Visa Filter

Visar alla 3 resultat

Big Smoke erbjuder unika e-juicer av högsta kvalitet

Big Smoke e-juicer är tillverkade i UK av Flawless Vape Labs. De fokuserar på kvalité och har en egen mixare i sitt företag som blandar fram alla dessa olika och smakrika ejuicer för att just kvalitén ska vara 100%. Detta för att kunna garantera att det smakar så bra som det bara kan göra, ni kommer definitivt inte bli besvikna. Flawless tillhandahåller ett brett sortiment av vapingprodukter från de bästa varumärkena runt om i världen. Deras produkter är alla godkända enligt högsta möjliga standard och uppfyller alla strikta säkerhets- och kvalitetsnormer. Oavsett om du är nybörjare eller proffs inom vapeindustrin har Big Smoke och Flawless något bra att erbjuda dig i form av e juicer. Flawless som producerar Big Smoke har snabbt blivit den ledande leverantören av vapingprodukter i Storbritannien och levererar till över 5000 butiker runt om i Europa med högkvalitativa vapingprodukter.

Nedanför listar vi de smakprofiler vi har från Big Smoke:

Big Smoke New York – Krispig och smörig pajbotten som är fylld med en söt körsbärskräm och toppad med färska körsbär.

Big Smoke Zurich – Ikonisk dessert med Schweizisk choklad av absolut högsta kvalité som en smakrik choklad mousse.

Big Smoke London – En ikonisk brittisk dessert som smakar som färska jordgubbar mixat med en söt och smakrik kräm.

Vad tycker vi på Vapehuset om de ikoniska e-juice smakerna från Big Smoke?

Gillar ni desserter som vi gör här på Vapehuset då lär ni prova någon av dessa unika smaker! Eller varför inte alla tre? Big Smoke levererar väldigt välkomponerade och smakrika ejuicer med hög kvalité, de smakar precis som beskrivningarna utlovar. Detta är ett stort plus och anledningen till att vi har dessa i vårat sortiment.