SUPPORT: TEL: 08-501 198 89

FRAKT FRÅN 29KR

KÖP INNAN KL 15 = UTSKICK SAMMA DAG

The Fog Clown EJuice Recension/Review - ONCE YOU DRIP, YOU'LL NEVER SKIP!

The Fog Clown EJuice Recension/Review - ONCE YOU DRIP, YOU'LL NEVER SKIP!

The Fog Clown E-Liquids är skapade och tillverkade i malaysia, Företaget startades år 2015 och deras ejuice Pinkos vann ett pris på vapejam mässan år 2016. 

Dom har 6 olika smaker i 50ml shortfill och vi på vapehuset har dom alla!.

Blandningen är 70VG/30PG vilket är i stort sätt standard på ejuicer så denna funkar lika bra att ha i din tank eller rda/rta som alla andra ejuicer du kan hitta. 

THE FOG CLOWN - BARMON EJUICE 50ML

Smaken av denna ejuice är en blandning av korndryck och en fräsch kick av kylande citron.

Vid inhalering av denna ejuice får du den fräscha smaken av citron och därefter en kylande känsla, när du sedan blåser ut ångan så kommer korndrycken med en liten krämig touch enligt mig!.

Väldigt spännande smakprofil på e-juice och den rekomenderas starkt!.

Barmon är en av mina favoriter från The Fog Clown.

 

THE FOG CLOWN - SAJOS EJUICE 50ML

Denna ejuice är en blandning av söta/färska jordgubbar och en touch av mogen kiwi.

Detta är en av de bättre jordgubb/kiwi ejuicer ja har vejpat på, när du tar din första inhalering av sajos så kommer du direkt känna igen smaken av den och vandra tillbaka i minnena när du var liten.

Den är i stort sätt spot on med jordgubbs klubborna man åt som liten (minns ej namn på dessa) men med en liten touch av kiwi vilket gör den ännu bättre, rekommenderar denna ejuice väldigt mycket för den är gudomligt god!.

 

THE FOG CLOWN - LYKOS EJUICE 50ML


Söta och kylande svartvinbär blandade i ren perfektion ihop med färsk litchi.

När ja öppnade denna flaska och luktade på den så visste jag redan då att ja skulle älska lykos från the fog clown, Och ja den är helt galet bra! kan inte sluta att drippa den i min rda!

Vid inhalering så kommer de söta och kylande svartvinbären blandat med den färska litchi:n som en explosiv smakbomb och den smaken håller i sig ända tills du blåser ut din ånga! denna ejuice är verkligen ett måste att prova då dessa två frukter blandar sig så gudomligt bra ihop!.

DU kommer inte bli besviken på lykos från The Fog Clown!.

 

THE FOG CLOWN: GALLO EJUICE 50ML

En mix av smakrika vindruvor och aloe med en touch av cooling.

När ja först läste om denna ejuice på internet så var ja lite skeptisk till den biten med just Aloe i en ejuice till din vape men nyfiken som man är så var ja tvungen att testa, och jag blev glatt överraskad! när ja nu drippat denna ejuice i min rda ett tag så är den faktiskt väldigt väldigt god!

vid inhalering så känner du den smakrika mix av söta vindruvor som bildas tills du vid utandning känner en len och väldigt fräsch smak av Aloe väldigt uppfriskande ejuice och gillar du Aloe så borde du prova denna ejuice!

 

THE FOG CLOWN - PINKOS EJUICE 50ML

Pinkos har en god smak utav söt rosa lemonad, fräscha citroner, blandade bär och kylande läsk, en ejuice som varken du eller din modd,tank,rda/rta kommer att tröttna på!.

När man skruvar av korken på flaskan och luktar på innehållet i sin ejuice så får man en doft av vad ja tycker påminner om sött bubbelgum och en touch av fräsch citron, men smaken är inte bubbelgum utan mkt bättre.

Vid inhalering av pinkos så får du en välbalanserad smak av den rosa lemonaden och ju längre inhalering du gör desto mer kommer smaken av dom söta bären fram blandat med en perfekt kyla för att vid utandning känna en härlig touch av citron, gillar du rosa lemonad och citron/bär så är detta en solklar juice för dig.

Pinkos vann pris på vapejam mässan år 2016.

 

THE FOG CLOWN - MOJOS EJUICE 50ML


Denna mojito i ejuice form kommer att rusa genom dina ådror vid varje puff och göra så att du bara vill ha mer!.

mojos av the fog clown är i mitt tycke en riktigt skruvad blandning vilket gör den så speciell och väldigt god, smakerna som är i denna ejuice är: lime, mango, mojito och en hint av söt mint och cooling, alla dessa ingredienser tillsammans gör denna ejuice till en succé, detta är en smak som kommer att jaga dig dag ut och dag in ju mer du puffar på den!.

När du tar din första puff av mojos så kommer du först känna den välbalanserade smaken av lime och tätt därefter slår mojito:n till med en liten gnutta av cooling, när du sedan blåser ut ångan så kommer en fräsch smak utav mogen mango och en touch utav söt mint som slutresultat som sedan ligger kvar i munnen en stund efteråt.

 

SAMMANFATTNING AV THE FOG CLOWNS E-JUICER:
Min sammanfattning är att gillar du udda/skruvade blandningar på ejuice där skaparen verkligen lagt ner tid och omtanke för att få fram dessa underbara smakprofiler som garanterat sticker ut från mängden så kommer du att älska The Fog Clowns alla 6 ejuicer.

THE FOG CLOWN EJUICE SHORTFILLS

Ja har hela The Fog Clowns ejuice linje här, Och jag har provat dom alla på olika moddar, rda/rta och inte 1 enda av dom smakar dåligt, det är första gången ja provar en hel ejuice linje där alla juicer faktiskt är goda att vejpa på.
The Fog Clown har inte bara lagt ner tid på sina ejuicer utan även på etiketterna och kartongerna som flaskorna skickas i.
Så en extremt stor eloge till The Fog Clown för att dom har skapat dessa perfekta och underbara ejuicer till oss vejpare att puffa på varje dag!.
För att se alla Fog Clown Ejuicer som Vape Huset erbjuder, vänligen klicka här.

 

Recension skriven av: Adam Sundlöv

Vill ni se vad ja mer pysslar med utöver recensioner så följ mig på min instagram: @smolandiavapor

Föregående artikel Vaper Treats - E-juice Review/Recension
Nästa artikel En Recension för Moreish Puff kollektion av e-juicer!