SUPPORT: TEL: 08-501 198 89

FRAKT FRÅN 29KR

KÖP INNAN KL 15 = UTSKICK SAMMA DAG

Vad är en RDA?

Vad är en RDA?

Akronymen "RBA" står för "ReBuildable Atomizers", en viktig kategori av vaping atomizer-system. RTA och RDA är båda typerna av RBA. RTA (Rebuildable Tank Atomizer) är ett tanksystem och RDA (Rebuildable Drip Atomizer) är ett droppsystem. RDA är alltså en ombyggbar förstärkare gjord för att droppa e-juice direkt på dess spolar och veken.

En typisk RDA har ett byggdäcke i botten av förstoftaren, där användaren placerar spolarna. Medan RTA:s och RDTAs: levereras med tanksektioner och veke-hål, har RDA:s ingen tanksektion för att hålla e-juice. De är utformade för att e-juice ska droppas från en flaska direkt på spolarna så den som vapar måste kontinuerligt tillsätta e-juice ofta för att förhindra att vekarna blir torra.

Till skillnad från RTA eller Sub Ohm tankar, har en RDA vanligen inte en skorstensektion. I stället sitter ett topplock på byggdäcket och ångan stiger rakt upp till droppspetsen. Luftflödet kan matas till spolarna från botten, sidorna eller toppen - eller en kombination av vardera. Vanligtvis kan användaren justera luftflödet så att det passar deras vaping-stil.

En allmänt hållen åsikt i vaping gemenskapen är att RDA som en klass ger renare och mer intensiv smak än någon annan förångningsmetod. Således representerar RDA: er guldstandard mot vilken alla andra typer av förångare mäts.

Föregående artikel Hur du använder dina E-ciggbatterier på ett säkert sätt?
Nästa artikel Vad är en Tank?