SUPPORT: TEL: 08-501 198 89

FRAKT FRÅN 29KR

KÖP INNAN KL 15 = UTSKICK SAMMA DAG

Vad är skillnaden mellan Sub Ohm Vaping och Mun till Lunga Vaping?

Vad är skillnaden mellan Sub Ohm Vaping och Mun till Lunga Vaping?

Mun till Lunga Vaping innebär att man inhalerar ångan i munnen först, samlar den där och sedan andas in helt i lungorna. Rökare är särskilt vana vid mun till lunga vaping, eftersom det är en liknande process att röka cigaretter. Vissa vapare vill inte ha en djup lungträff, och därför brukar man skilja på dem som mun till lunga vapare. De föredrar en mer återhållsam inhalering som liknar den klassiska cigaretten.

Enkelt uttryckt är det när man ångar/vapar på en enhet där atomizer huvuden/coils har en resistans på mindre än 1 ohm. Anledningen till att vissa sofistikerade ångare använder Sub Ohm är att öka effektuttaget av en standard/fast spänningsoutput sådana som mekaniska anordningar och mods utan varierande inställningar för att producera mer ånga och smak. Även om det kan låta mycket enkelt, är det faktiskt en komplicerad och ofta kontroversiellt ämne i ånga-grupper och -gemenskaper.

Målet med den här handboken är att se till att du har rätt och korrekt information så att du kan avgöra om Sub Ohming vaping något för dig.

Föregående artikel Hur du stoppar din vape från att läcka?
Nästa artikel Vad är Sub Ohm Vaping?