SUPPORT: TEL: 08-501 198 89

FRAKT FRÅN 29KR

KÖP INNAN KL 15 = UTSKICK SAMMA DAG

Vad är Sub Ohm Vaping?

Vad är Sub Ohm Vaping?

Sub Ohm eller Sub Ohming som många vapare brukar kallar det, handlar om atomizers eller förångare med ett motstånd av mindre än 1 Ohm. En Ohm är en enhet som används för att mäta det elektriska motståndet uppkallad efter Georg Simon Ohm.

Anledningen till att vissa erfarna vapare använder Sub Ohm är för att öka effektuttaget av en standard/fast spänningsoutput, sådana som mekaniska anordningar och Mods, utan varierande inställningar för att producera mer ånga och smak.

Sub Ohming producerar större plymer av ånga, vilket i huvudsak ger en större kraftigare smak med varje puff. Ångan man inhalerar är även varmare pga. högre watt, men inte så pass varm att man bränner sig. Mer intensiva moln ihop med goda smaker skapas, dock bör Sub Ohming utövas av vapare med längre erfarenhet.

Normalt använder Sub Ohm ångare också en mycket mindre nikotin styrka (typiskt 6 mg/ml eller mindre) jämfört med dem som ångar på mer än 1 ohm. Det är på grund av den extra ångan som produceras och inhaleras i varje bloss.

Du hittar speciellt utformade enheter för Sub Ohming vaping här: www.vapehuset.se/
Föregående artikel Vad är skillnaden mellan Sub Ohm Vaping och Mun till Lunga Vaping?
Nästa artikel Vaping Vs Rökning