Visa Filter

Visar 1–12 av 17 resultat

Visa Filter

Visar 1–12 av 17 resultat

Vape Dinner Lady e-juice sätter bakelser i fokus

Gillar du bakelser och efterrätter? Då har du hittat rätt. Dinner Lady e-juicer erbjuder just det fast i vapeform. Varumärket är känt för att erbjuda de absolut bästa efterrätt e juicerna som går att hitta ute på marknaden. Man har tagit marknaden med storm sedan man började skapa sina e juicer år 2016. Man har inte många år på nacken men ändå lyckats etablera sig ordentligt. Man är baserade i England och har lyckats finna sig en plats i varje vapers hjärta när det kommer till traditionella munvattnande engelska puddingar. Genom att ta en titt på Dinner Ladys e-juice flaskor så ser man att de sticker ut från konkurrenterna genom glasmaterialet man använt. Detta avspeglar sig även i deras smaker på e vätskorna. Lady e-liquids kommer vanligtvis i droppflaskor men inte alla. Deras produkter kommer i 60ML-flaskor med 50 ml e-juice. Nu har man även introducerat e-juice med nikotin i och de hittar du hos oss med under Dinner Lady Salts.

Nu även med fruktsmaker i din Dinner Lady e-juice!

Vi på Vape Huset tycker att Vape Dinner Lady är en av de absolut bästa och prisvärda e-juicerna som finns ute på marknaden just nu. Det är en av anledningarna till att vi tagit in ett så brett sortiment av dessa e juicer. Om deras efterrättsjuice inte skulle vara nog så har man nu även börjat producera olika fruktsmaker som vi självklart säljer på vår sida.

Vilka smaker finns i Vape Dinner Lady e juice kollektionen?

Vad tycker vi på Vape Huset om Dinner Lady juicerna?

En sak vi älskar med Dinner Lady är att de kontinuerligt uppdaterar sina vape recept och deras förmåga att hitta smaker som passar så bra ihop är på topp! Om du gillar efterrättssmaker som inte är alltför söta så kommer du att hitta dina favorit e juicer i deras sortiment. Just därför har vi valt att sälja Dinner Ladys e juicer och de kommer att vara hos oss så länge de håller samma kvalité som de har just nu!