Dinner Lady Salts

Nu kan du äntligen köpa de mest populära Dinner Lady e-juicerna i form av nikotinsalt. Dinner Lady Salts ger dig just nu 4 av de populära smakerna i form av nikotinsalter och vi kan stolt erbjuda dem för endast 59 kr st. Skulle du mot all förmodan inte hitta en smak som du tycker om så kan du även ta en titt på våra Nasty Nic Salts.

Visa Filter

Visar alla 7 resultat

Dinner Lady Salts skapade utav de mest populära shortfillsen i serien!

Dinner Lady Salts kommer från Storbritannien och är ett av de mest kända premiumvarumärkena inom e-juice industrin. Dinner Lady specialiserar sig på att skapa läckra efterrätt smakar men har nu också skapat Nic Salts från deras populära tuck shop-sortiment som fokuserar sig på frukt och godissmaker. Skulle du inte finna en som faller dig i smaken kan du även ta en titt på vårt enorma sortiment av premium Nikotinsalter. Alla Dinner Lady Nic salts kommer med 20 mg nikotinstyrka och i en 50VG 50PG-blandning. De är designade för nybörjare och människor som tycker om mun till lunga bloss. Dessa nikotinsalter är även för de vana tunga rökarna för att de erbjuder en len och smidig nikotinkick utan att överbelasta halsen.

Vilka Dinner Lady nikotinsalter erbjuder vi?

Vad tycker vi på Vapehuset om dessa Dinner Lady Nic Salts?

Det finns inte så mycket att säga förutom att dessa nikotinsalter från Dinner Lady Salts är bland våra favoriter och även bästsäljande i butiken. För dig som älskar frukt och godis är detta ett måste. Det finns en anledning till att vi endast tar in premium e juicer och nikotinsalter och det är just för att kunna rekommendera dem till våra kunder och kunna stå för produkterna. Detta kan vi göra med Dinner Lady Nic Salt och lite till! Dessa Nic Salts från Dinner Lady kan du använda i mouth to lung apparater så som Aspire Zelos eller i populära podsystem som Lost Vape Orion, Smok Nord, Smok Infinix eller Artery Pal 2.