Visa Filter

Visar 1–12 av 16 resultat

Visa Filter

Visar 1–12 av 16 resultat

Dr Frost e-juice ett mästerligt utfört tema på smaker!

Om ni någon har velat testa på något som är lite åt bakery hållet eller e-juicer med icing så kan vi på Vapehuset.se rekommendera er att prova dessa 14 smaker från Dr Frost Frosty Fizz-serien och även klassiska Frost serien. Dr Frost e-juice kommer få er att vilja ha mer! De är perfekt balanserade i smakerna och frukterna tar över på ett utmärkt sätt så att man fortfarande får en liten men perfekt isig och len smak som får dig att inte kunna låta din e-juice vara.

Smaker ur originella Dr Frost-serien:

  • Dr Frost Watermelon Ice – Denna e-juice ger dig en iskall vattenmelonsmak som är lite åt godishållet mixat med krossad is!
  • Dr Frost Energy Ice – Väldig enkelt förklaring på denna e-juice. Du får helt enkelt din favorit energi dryck serverad i vapeform!
  • Dr Frost Strawberry Ice – En av favoritsmakerna i denna serie. Vad sägs om färskplockade jordgubbar serverade på krossad is?
  • Dr Frost Orange Mango Ice – Denna smak ger dig en söt kombination av saftiga zesty apelsiner kombinerat med exotiska mogna mangon som avslutas med is!
  • Dr Frost Apple & Cranberry Ice – Denna e-juice flaskan erbjuder dig färska krispiga äpplen blandade med en mild ton av tranbär som avslutas med is.
  • Dr Frost Cherry Ice – Vem älskar inte körsbär? Det är vad du får i denna e-juice flaska, iskalla körsbär i rökform!
  • Dr Frost Grape Ice – Detta är en e-juice som bygger sin grundsmak på druvor blandat med krossad sval is för att göra den till den perfekta slusheen.
  • Dr Frost Honeydew Blackcurrant Ice – Här får du en söt honungsmelon med kylande is och en svag touch av svarta vinbär i bakgrunden
  • Dr Frost Blue Raspberry Ice – Denna e-juice är en unik blandning av blå slushdrink med smak av blåhallon och mentol
  • Dr Frost Mixed Fruits Ice – Denna e-juice ger dig en unik mix av exotiska frukter blandade med mentol

Smaker ur Fizzy Frost-serien:

Dr Frost Frosty Fizz Lemonade Ice – God lemonaddryck blandad med bubblig smak av läskedryck
Dr Frost Frosty Fizz Blue Slush – Blåbär, hallon mentol och läskedryck i denna e-juice mix
Dr Frost Frosty Fizz Pink Soda – Fruktigt god smak av lila druvor men mentolkylning och läsksmak
Dr Frost Frosty Fizz Energy Ice – Unik blandning av klassisk söt energidryck mixad med kylande mentol

Vad tycker vi på Vapehuset om Dr frost e-juice-serie?

Vi har haft Dr Frost-serien inne hos oss ett bra tag nu och fått den absolut bästa responsen på dessa e-juicer från våra kunder. Därav tog vi beslutet att även ta in Dr Frost Frosty Fizz-serien. Vi är väldigt petiga när det kommer att ta in Ice serier i vårt sortiment men just med Dr frost e-juice kan vi med gott samvete säga att du inte kommer bli missnöjd, dessa juicer är så nära perfektion man kan komma!