Dr Frost Salt Nic

De 4 mest populära smakerna från Dr frost e-juice finns nu äntligen i nikotinsalter. Dr Frost Salt Nic har tagit marknaden inom nikotinsalter med storm. Alla Dr frost produkter inom Nic salt segmentet kommer med icing för att ge dig ett svalkande avslut. Skulle du mot all förmodan inte finna en smak som passar dig kan du även ta en titt på våra Nasty Nic salts och även våra Ruthless Nic Salts för att få en lite bredare variation på smaker.

Visa Filter

Visar alla 4 resultat

Visa Filter

Visar alla 4 resultat

Dr Frost Salt Nic finns äntligen på Vapehuset.se, en av de populäraste varumärkena inom nikotinsalter

Efter att Dr frost tagit vape marknaden med storm världen över med sina vanliga e-juice shortfills introducerar man nu sina nikotinsalter i Sverige. Dr frost Salt Nics behöver egentligen ingen introduktion men vi kan enkelt säga att man valt sina topp 4 säljare från vanliga e-juicerna och konverterat dem till nikotinsalter. När du en gång provat dessa nic salts från Dr frost kommer det vara svårt att gå tillbaka till något annat. Här har verkligen perfekt balans på smakerna och konsistensen med en perfekt touch utav kyla vid avslutet. Alla är Dr frost salt Nics är unika på sitt sätt men storfavoriterna måste vi ändå säga är: Honeydew Blackcurrant Ice och Orange mango Ice. Dessa Dr frost nikotinsalter kommer i 60-40 VG / PG och är fyllda med 10ML vätska med 20MG nikotin i dem. Dessa produkter är för dem vana rökarna och inte för dem som vill röka utan nikotin. Dessa personer hänvisar vi till de vanliga shortfillsen från Dr Frost som inte innehåller nikotin.

Vilka smaker utav Dr Frost Salt Nics erbjuder vi här på Vapehuset.se?

Vi erbjuder just nu 4 olika smaker som är registrerade för försäljning i Sverige och dessa är:

Vad tycker vi om Dessa Nic Salts från Dr Frost?

Finns egentligen inte så mycket mer att säga än vad vi redan sagt i de tidigare kolumnerna i denna text. Dessa Dr Frost nikotinsalter är gjorda till perfektion och vi är inte de minsta chockade att man tagit världen med storm. Testa vilken smak som helst så får ni själva se vad vi pratar om, ni kommer garanterat att köpa dessa nic salts igen efter det.