Visa Filter

Visar 1–12 av 109 resultat

Visa Filter

Visar 1–12 av 109 resultat

E-juice med smak av mentol till låga priser

E-juice med mentolsmak är av de mest populära smakerna för tidigare rökare. Den kyliga känslan av mentol blandas ofta i e-juicer med olika frukter som t.ex. jordgubbar, vattenmelon eller äpple. För se dom gillar en kylande känsla vid utandningen passar oftast mentol med andra smakessenser.

Ett urval av våra e-juicer med mentolsmak hos Vapehuset

Det finns flera vejpare som älskar känslan av kyla. Vanligtvis skapas detta i e-juicer genom att använda sig av mentol eller något slags cooling-ämne. För dig som är ett stort fan av mentol finns här på Vapehuset ett stort utbud av olika e-juicer med smak av mentol. Välj bland varumärken som t.ex. Aisu, Bazooka Sour Straws, Charlies Chalk Dust, Dr Frost, Nasty Juice och många fler. Vår kollektion har ett stort utbud av högkvalitativa alternativ till dig som söker e-juicer men mentolsmak.

Bland våra olika kollektioner av e-juicer finner du välkända varumärken som producerat mentolsmaker i form av shortfills i många år. Vi säljer endast e-juicer med mentolsmak med hög kvalitet. Oavsett om du gillar renodlade mentolsmaker eller e-juicer där man blandat fruktsorter med olika mentolsmaker kommer du finna något för dig bland vårt vårt stora sortiment.