Visa Filter

Visar 1–12 av 56 resultat

E-juice som smakar tobak i alla olika prisklasser

E-juicer med smak av tobak är ett populärt alternativ för ex-rökare som har bytt till vaping. Det finns en mängd smakfulla varianter som ren tobak samt blandningar med tillsatta smakämnen. De mest populära tobakssmakerna blandas vanligtvis med t.ex. vanilj eller karamell, vilket ger en perfekt balans med den distinkta tobakssmaken. Utforska hela  VapeHusets breda utbud av e juice med smak av tobak på denna sida. Från söta blandningar till rå tobaksmaker, vi har dem alla. Tobaksjuicer är det perfekta valet för alla nuvarande tobaksrökare som vill sluta röka cigaretter men ändå inte gå miste av smaken utav tobak. Vi på Vapehuset har smakat på ett brett utbud av tobaksjuicer och har lagrat det bästa av det bästa. Oavsett vilken typ av tobak du letar efter är chansen ganska stor att vi lagrar den! Vi har ett brett urval av rika tobakssmakade e juicer som smakar allt från silver, guld, RY4 till tobak influerad med vanilj. För de många tobakssmak entusiaster som vill veta lite mer om tobaks smakprofilerna som våra e juicer erbjuder så kan ni se nedan för några av de förkortningar som används i tobaks e juice-världen av vape:

Vad erbjuder RY4 smaken inom tobaks e juice?

RY4 är baserad på tre enkla ingredienser. Tobak, karamell, vanilj & nötter. RY4 är en perfekt e juice som smakar tobak för alla tobaksälskare som inte är så förtjusta i fruktsmaker eller dessert e juicer. Den ursprungliga smaken av RY4 uppfanns av en alkemist som gick under namnet Ludo Timmermans. Han blandade 5 varianter av receptet, men fann att den 4: e e juice-blandningen var den bästa. Därför kallade han den RY4 (Ruyan var den första e-cigaretten, därför förkortad till RY). Nummer 4 kom från hans 4: e mix. Därav namnet RY4. Detta är en av de mest populära tobaksjuicerna i världen, och älskad av alla tobaksvapers. En av de populäraste RY4 smaker kommer från varumärket Glas Basix e juice som är en storfavorit bland våra vejpare som gillar e juicer med tobakssmak.

Hur smakar Silver Blend i e juicer med smak av tobak?

Silver blend är framstående av att vara den lättare smakande tobaken i tobaksvärlden. Silverblandningar har vanligtvis en mörk smak, men i vapingvärlden blandas vanligtvis med vanilj för att söta den råa tobakssmaken. En av de populäraste tobaks e juicerna med silverblend hittar du i vår linje av Fine Leaf e juice.

Vad är Gold Blend?

När det kommer till Gold Blend och e juicer är dem vanligtvis lite starkare i smakan när det kommer till tobaksmaken. Med andra ord är Gold Blend vanligtvis rika på tobakssmak och så även när det kommer till juicer. Inom vapingvärlden influeras vanligtvis Gold Blend med en smak av honung och ibland med nötter & mandel. Ett företag som lyckats med en bra smak av tobaks e juice med Gold Blend smak är Nasty Juice e juicerna.

E juice med smak av Smooth Virginia?

Smooth Virgina blandningar är baserade på äkta rulltobak. Rik, rökig och mörk smak är vad du får i denna tobaks e juice. Smooth Virginia-blandningen är förmodligen den mest autentiska smaken du får om du är en tobaksälskare och vanligtvis har en mycket nostalgisk känsla för alla ex-rökare. Oavsett vilka tobaksvapningsbehov du har, har Vapehuset ett brett utbud av premiumjuicer och smakfulla e-juicer med tobakssmak. Vi arbetar bara med de bästa av de bästa tillverkarna så att du alltid kan handla med tillförsikt och veta att din produkt alltid kommer att vara premium utan premiumprislappen. Om tvekar eller har frågor om e juicerna som smakar tobak är du mer än välkommen in i vår Vapebutik i Stockholm där du kan ställa frågor och få chansen att smaka på e juicerna.  Har du inte den möjligheten kan du alltid kontakta oss via vår support-e-post, där en av våra medarbetare hjälper dig så gott det går!

Ett stort urval av våra e-juicer med tobakssmak hos Vapehuset

Om du är en av dessa vejpare som ständigt jagar smaken av mjuk och rik tobakssmak kommer du att uppskatta vårt sortiment från välkända och etablerade tillverkare. Vi utökar ständigt vårt sortiment av e-juice med tobakssmak, håll därför utkik på denna sida för fler nyheter. En av de populäraste märkena som endast gör e juicer som smakar tobak är Tobac King e juice.

Samtidigt som vi kvalitetssäkrar vårt sortiment erbjuder vi dessutom våra kunder de bästa möjliga priserna på tobaks e-juicer. När du tittar igenom vår samling av e-juice med tobakssmak kommer du uppskatta vårt prisvärda sortiment. Vi gör därför vårt bästa för att erbjuda lägsta möjliga pris på premiumjuicer så att du ska kunna vejpa din e juice med tobak till bästa möjliga pris