Visa Filter

Visar 1–12 av 25 resultat

Visa Filter

Visar 1–12 av 25 resultat

E-juice med tobakssmak till låga priser

E-juicer med smak av tobak är ett populärt alternativ för ex-rökare som har bytt till vaping. Det finns en mängd smakfulla varianter som ren tobak samt blandningar med tillsatta smakämnen. De mest populära tobakssmakerna blandas vanligtvis med t.ex. vanilj eller karamell, vilket ger en perfekt balans med den distinkta tobakssmaken.

Ett urval av våra e-juicer med tobakssmak hos Vapehuset

Om du är en av dessa vejpare som ständigt jagar smaken av mjuk och rik tobakssmak kommer du att uppskatta vårt sortiment från välkända och etablerade tillverkare som t.ex. Dr Vapes, Tobac King, Nasty Juice och Glas Basix. Vi utökar ständigt vårt sortiment av e-juice med tobakssmak, håll därför utkik på denna sida för fler nyheter.

Samtidigt som vi kvalitetssäkrar vårt sortiment erbjuder vi dessutom våra kunder de bästa möjliga priserna på tobaks e-juicer. När du tittar igenom vår samling av e-juice med tobakssmak kommer du uppskatta vårt prisvärda sortiment. Vi gör därför vårt bästa för att erbjuda lägsta möjliga pris på premiumjuicer så att du ska kunna vejpa din ejuice med tobak till bästa möjliga pris