Visa Filter

Endast ett sökresultat

Visa Filter

Endast ett sökresultat

eLite engångs vape | 7 st olika smaker

eLite disposables är ett engångpodsystem som innehåller förfyllda smaker i 7 st olika variationer. eLite engångs vapes har en podd med en kapacitet på 2 ml vilket motsvarar c:a 30 st cigaretter eller 450+ puffar. Samtliga poddar innehåller nikotin vilket är ett väldigt beroendeframkallande ämne. Av den anledningen rekommenderar vi inte denna produkt till ovana användare. Att poddarna är disposables eller engångs podsystem innebär att man slipper tidskrävande moment som att t.ex. byta poddar eller fylla på med olika smaker. Du behöver inte heller tänka på att ladda enheten eller byta ut förbrännare när dessa är förbrukade. Storleksmässigt är eLite engångs vapes väldigt små och kompakta vilket gör att de går lätt att ha med i en ficka, jacka eller väska.

Så använder du din eLite engångs vape

eLite engångs e-cigaretter är väldigt enkla att använda och kräver inga förkunskaper inom vaping.  De aktiveras direkt i samband med att du inhalerar e-juicen och är därmed väldigt användarvänliga. När du inhalerar produceras ett ångmoln fyllt med smakämnen innehållandes nikotin. När du vejpat klart lägger du bara ner engångspodden i fickan eller väskan utan att behöva oroa dig för spill eller andra problem.

Innehåll i eLite engångs vape

Alla eLite poddar är fulladdade vid köp och klarar c:a 450+ st puffar. Innehållet i engångs vapen består av nikotinsalt med olika smakämnen. Nikotinsalter absorberas av kroppen redan vid låga temperaturer och kräver därmed inga starka förbränningstemperaturer som för större maskiner. eLite engångspoddar innehåller 2 ml vätska med 20mg/ml koncentration och säljs i 7 st olika smaker.

eLite engångs vape

Egenskaper för produkterna:

• För fylld med 20mg/ml Nic-Salt
• Kommer fulladdad & förfylld
• Inga utbytbara delar, behöver ej laddas
• Aktiveras automatiskt vid inhalering
• Diskret och enkel att använda
• E-juicen är tillverkad i USA av HALO
• Levererar upp till 450+ puffar

eLite engångs e-cigg finns i 7 st olika smaker

eLite engångs vapes säljs i 7 st olika smaker. Välj mellan frukter, bär, mentol, kaffe och tobakssmaker. Fler detaljer om smakerna finner du i produktinformationen.