Frappe e-juice

Köp Frappe e-juice hos oss på Vapehuset och rök dina favoriter inom kaffesmaker. E-juicerna från Frappe ger dig kaffesmaker utan dess like, de är väldigt autentiska och du kan nästan dricka kaffet direkt ur koppen! Skulle du mot all förmodan inte hitta den kaffesmak du söker kan du även ta en titt på vår Get Brewed e-juice sortiment som även dem ger dig e juice i form av kaffe!

Visa Filter

Visar alla 4 resultat

Visa Filter

Visar alla 4 resultat

Frappe e-juice ger dig dina favoritsmaker ur koppen direkt i rökform!

Är du en ren och skär kaffeälskare som inte kan få nog av alla dessa härliga o smakrika kaffekombos som finns? Då har vi e juicen för dig här. Frappe e- juice erbjuder olika sorters kaffedrinkar i en perfekt blandning av mycket hög kvalité och väldigt framträdande smaker. Vi måste ändå säga att Frappe e juice har lyckats med att efterlikna kaffesmakerna galant.

Vilka smakprofiler utav Frappe e-juice erbjuder vi på Vapehuset?

  • Frappe Vanilla Latte – Här får du en vaniljlatte av ren perfektion. Du får en perfekt blandning av smakrikt och djupt kaffe, krämig mjölk och en touch av vanilj.
  • Frappe Mocha Frappe – Choklad och iskaffe? Något du gillar? Då ska du prova denna e juicen som ger dig allt och lite till, kaffe och choklad i en perfekt kombo.
  • Frappe White Chocolate Mocha – Här kommer en mix av massa gott som man kan tänka sig att göra en kaffedrink av, Vit choklad av hög kvalité mixat med intensivt och smakrikt kaffe som är toppat med en perfekt mängd av krämig mjölk.
  • Frappe Hazelnut Frappe – Mörkrostade kaffebönor som har en djup och fyllig smak mixat med en krämig mjölk av högsta kvalité och nu till det bästa en twist av smakrika hasselnötter pryder denna goda ejuice för att avsluta den med bravur!.

Våra tankar om e-juice serien ifrån Frappe:

Gillar ni som oss kaffe i mängder? Då är de hit ni ska kolla! Otroligt goda smaker av hög kvalité. Ni kommer få en autentisk smak av de kaffedrinkar som dessa e juicer ska efterlikna och ni kommer inte bli besvikna. Just nu har serien 4 olika smaker men så populär som denna serie blivit blir vi inte chockade om fler kaffesmaker i form av e juice släpps.