Visa Filter

Endast ett sökresultat

Visa Filter

Endast ett sökresultat

Geek Bar by Dr Vapes – 5 st olika smaker med upp till 625 bloss

Geek Bar by Dr Vapes erbjuds i 5 st olika smaker och kräver inga förkunskaper före användning. Smakerna är av allra högsta kvalitet och tillverkas i Storbritannien av Dr Vapes som vunnit flera exklusiva vape-priser. Poddarna är förfyllda med smak och behöver inte laddas innan användning. Ett alternativ för dig som föredrar att använda din vape på vägen samt får möjlighet att skifta mellan olika smaker snabbt och enkelt. Att börja med e-cigg är inget som rekommenderas till icke-rökare, särskilt inte engångspoddar innehållandes nikotin.

Så använder du din Geek Bar by Dr Vapes

Det är väldigt enkelt att använda sig av en Geek Bar då de inte krävs några förkunskaper. Dessa engångs vapes är användarvänliga och aktiveras automatiskt i samband med inhalering av e-juicen. När du inhalerar avger podden ett smakrikt ångmoln innehållandes nikotin. När du vejpat klart lägger du bara ner engångspodden i fickan, jackan, väskan eller var du än föredrar att ha den, tryggt och säkert utan att oroa dig för att den ska spilla eller tändas. Tack vare poddarnas minimala storlek är de lätta att ha med sig vart du än går.

Geek Bar by Dr Vapes

I en engångspodd är allt redan förberett och podden är redo att användas direkt ur paketet. Du behöver alltså inte byta ut några tekniska komponenter eller oroa dig för att glömma ta med e-juice flaskan när du är på väg ut. De håller väldigt bra och är väldigt kompakta och smidiga att ha med i fickan.

Innehåll i Geek Bar by Dr Vapes engångs e-cigaretter

Geek Bar by Dr Vapes kommer färdigladdade direkt ut paketet och klarar upp till 625 bloss. Det räcker vanligtvis med ett par puffar för att dämpa nikotinbehovet hos normalrökare. Dessa engångs vapes innehåller nikotinsalt vilket är en typ av nikotin som absorberas av kroppen redan vid låga temperaturer. Nikotinsaltet kräver inga starka förbränningstemperaturer vilket gör att det lämpar sig perfekt till Geek Bar engångs vapes.

Geek Bar by Dr Vapes finns i 5 st olika smaker

Här nedanför finner du beskrivning för de olika smakerna som finns i dagsläget.

Dr Vapes Black  – Smakar som en mix av havana tobak, bourbon vanilj och krämig turkisk glass.
Dr Vapes Blue – En kylig och uppfriskande slushidrink med blåhallon och is.
Dr Vapes Pink – Färska svarta vinbär tillsammans med söt sockervadd i bakgrunden.
Dr Vapes Pink Ice – Innehåller en smak av vinbär med sockervadd och sval ice i bakgrunden.
Dr Vapes Purple – En fräsch blandning av olika druvsorter tillsammans med söt läsksmak.


Produktspecifikationer för Dr Vapes Geek Bar engångspoddar

• Nikotinsalt 20mg – 50/50 VG/PG
• En pod ger upp till 625 bloss
• 5 st olika smakprofiler
• Mått: 23.2 × 14.3 × 105 mm