Get Brewed e-juice

Är du ett fan av shortfill med olika kaffesmaker är Get Brewed e-juice något för dig! Här har man tagit de mest populära kaffesmakerna och blandat dem till perfekta e-juicer. Skulle du mot all förmodan sakna någon kaffesmak från Get Brewed e-juice kan du även ta en titt på vårt Frappe e-juice sortiment eller även vårt Moreish Puff e-juice sortiment som ligger bakom Get Brewed linjen.

Visa Filter

Visar alla 4 resultat

Visa Filter

Visar alla 4 resultat

Autentiska kaffesmaker bakom Get Brewed e-juice

Som de flesta kanske inte redan vet ligger Moreish puff bakom Get Brewed kaffe serien. Moreish puff är mycket kända för att göra riktigt goda e-juicer i form av bakelser och desserter men nu har man även tagit klivet in till autentiska kaffesmaker genom Get Brewed e-juice serien. Här får man 4 otroligt goda shortfill smaker med kaffe som inriktning. Man har verkligen lyckats utomordentligt med att få den smaken man får från baristorna på ditt lokala café.

Vilka Get Brewed e-juice shortfill smaker erbjuder vi?

Get Brewed Flat White – Kaffebönor av högsta kvalité för att ge en riktigt god cappuccino med mjölkskum på toppen som avslut

Get Brewed Salted Caramel Macchiato – En espresso och mjölkmacchiato som är indränkt i karamell och toppad med havsalt

Get Brewed Hazelnut Vienna – En krämig och smakrik hasselnöts espresso toppad med söt vispgrädde.

Get Brewed Mocha Frappe Latte – En mörkrostad och smakrik kaffe som blandas med en utsökt mjölklatte  som avslutas med krossad is och toppad med chokladströssel!

Vad tycker vi om kaffesmakerna från Get Brewed e-juice?

Vi gillar kaffesmakerna i dessa shortfills skarpt därav har vi valt att plocka in dem i vårt sortiment. Det finns garanterat en kaffesmak för alla att välja. Get Brewed e-juicerna är av hög kvalité med välkomponerade smakprofiler för att vara så autentiska i smakerna som dom bara kan bli för de kaffesmakerna de skall efterlikna.