Visa Filter

Endast ett sökresultat

Visa Filter

Endast ett sökresultat

Gold Bar – Exklusiv guldstandard inom vape

Gold Bar engångs vape är en exklusiv produkt inom vaping-industrin med sin unika guldfärg på både produkt och förpackning. Denna produkt är utformad för att vara ett bekvämt alternativ till återanvändbara vapes, vilket eliminerar behovet av laddning och underhåll. Gold Bar är utrustad med en förinställd nikotinstyrka på 2%, vilket är avsett att tillgodose behoven hos både nya och erfarna användare som föredrar en måttlig nikotinnivå.

En av de mest framträdande egenskaperna hos Gold Bar är dess sortiment av smaker. Produkten erbjuder 20 st olika smakalternativ, som sträcker sig från traditionella mintsmaker till mer fruktiga och exotiska varianter. Denna mångfald av smaker är utformad för att tilltala ett brett spektrum av smakpreferenser bland användarna.

När det gäller design och konstruktion, har Gold Bar en kompakt och användarvänlig form. Den är liten nog för att vara bärbar och diskret, vilket gör den lämplig för användning i olika situationer. Produkten är tillverkad med material som är valda för att ge en balans mellan hållbarhet och användarvänlighet.

Det är viktigt att notera att användningen av vapeprodukter, inklusive engångsvarianter som Gold Bar, innefattar hälsorisker. Nikotin är ett beroendeframkallande ämne och användningen av vapingprodukter med nikotin medför hälsorisker. Användare bör vara medvetna om dessa risker när de övervägar användning av sådana produkter.