Guide: Hur funkar e-cigg? - Vapehuset

🏠 VAPE BUTIK STOCKHOLM: HORNSGATAN 116     

   

Guide: Hur funkar e-cigg?

Hur fungerar E-cigg & E-cigaretter?

E-cigg eller e-cigaretter är termer som används för att beskriva enheter som producerar ånga via en elektronisk förångare. Ångan är framställd av vätskekoncentrat som kallas e-juice. Denna vätska blir upphettad i förångaren och skapar därmed ånga. Vaping är också en vanlig term som kommer från det engelska ordet ”vapor” som betyder just ånga, detta ska inte förväxlas med rök som tillkommer vid traditionell rökning. E-juicen som förångas är en mix av propylen glykol och vegetabiliskt glycerin, vattenbaserade smaksättningar och nikotin som tillval.

Kan E-cigg ersätta traditionell rökning?

E-cigaretter har snabbt blivit en trend i Skandinavien vilket lett till att många rökare slutat röka och bytt till vejping. För många som har rökt i många år och försökt sluta har vejping varit ett effektivt hjälpmedel. Det fungerar för många då det efterliknar rökning tillräckligt bra för att fungera som ersättare och förhoppningsvis tappar man suget efter vanliga cigaretter. Det är viktigt att förstå att vaping inte är helt riskfritt och kan vara skadligt för hälsan. Till skillnad från vanlig rökning går det att vejpa utan nikotin om det önskas.

Expertråd och service

Vapehuset erbjuder ett brett utbud av e-cigaretter och vape startkits för att tilltala alla oavsett erfarenhet. Oavsett om du är helt är ny med vape och vill sluta röka eller är en avancerad användare erbjuder vi något för dig.

Som en av de ledande Vape-företagen online erbjuder vi ett brett urval av e-juicer från välkända och etablerade varumärken. Våra priser är utformade för att vara konkurrenskraftiga, samtidigt som vi strävar efter att erbjuda utmärkt kundservice och snabb leverans. Dessutom är alla våra produkter godkända enligt rådande TPD-lagar.