Vape online - Sveriges främsta utbud på Vape juice & produkter

Vape online & i butik – Alltid trygg handel

Engångs Vapes
Engångs Vape

Engångs E-cigaretter

E-juice
E-Juice

Alla nikotinfria shortfills

Coils
Coils

Alla coils till din enhet

E-cigaretter
E-Cigaretter

Senaste E-cigaretterna

Vape kits med hög kvalitet

Uwell Caliburn A2
Uwell Caliburn A2 Pod Kit

269 kr

Podsystem För 50/50

Vaporesso Luxe Q Pod Kit
Vaporesso Luxe Q Pod Kit

309 kr

Podsystem För 50/50

Vaporesso Swag Px80 Kit
Vaporesso SWAG PX80 Kit

499 kr

Pod Mod Funkar med allt

Vaporesso Luxe 2 Kit
Vaporesso Luxe 2 Kit

1099 kr

Sub-Ohm För 70/30

Vape / E-cigaretter – Alternativ till tobak

E-cigaretter, som även kallas vape eller e-cigg för kort, är ett alternativ till traditionella cigaretter med tobak. För dig som vill byta till e-cigaretter erbjuder vi på Vapehuset olika alternativ för dig. Vi erbjuder E-cigg i olika storlekar och prisklasser som passar ditt personliga behov. E-cigaretter består vanligtvis av följande beståndsdelar. Tanks / RDA vilket är den delen av av maskinen som har utrymme för e-juice innehållet. Startkit/Mod, vilket är själva enheten där samtliga inställningar och säkerhetsfunktioner finns. Vanligtvis är dessa reglerbara och det finns t.ex. en skärm och knappar för avfyrning samt reglering av inställningar. Coils (Förbrännare) som finns inuti tanken. Förbrännaren är vanligtvis lindad med metalltråd och bomull. I coilen upphettas e-juicen och övergår till ångform. Coils behövs vanligtvis bytas ut med några veckors mellanrum beroende på hur ofta du vejpar. Batterier som antingen köps externt eller medföljer inbyggt i modden. Oftast räcker det med ett eller två batterier. Här säljer vi kompatibla batterier till din vejpmaskin. Vi erbjuder även alla vape tillbehör som behövs till din enhet.

Olika typer av E-Cigg
Här på Vapehuset erbjuder vi olika typer e-cigaretter som passar din egna preferens. Allt ifrån större vapes som producerar mycket smak och moln till små diskreta podsystem. Vi erbjuder följande olika typer av e-cigg / vapes. E-cigg startpaket – Om du vill kunna justera inställningar för att maximera de personliga behoven, så är detta rätt val för dig. Vi erbjuder både reglerbara och automatiska e-cigaretter. Podsystem är diskreta och kompakta e-cigaretter som vanligtvis används tillsammans med e-juicer med hög nikotinhalt. Dessa passar till den som föredrar diskreta maskiner och brukar använda utbytbara poddar istället för tanks.

Populära coils från välkända tillverkare

E-Juice
E-Juice REA

Förfyllda pod kits & engångs e-cigaretter

Frunk Bar Engångs Vapes

Frunk Bar Engångs Vapes

Vozol
Vozol Engångs Vapes

Vozol Engångs E-cigg

Vont To-Go

Engångs E-cigg

N One Engångs Vapes
N One Engångs Vapes

N One Engångs E-cigg

Ett urval av vårt e-juice sortiment

Anarchist e-juice
Nasty Juice e-juice
Candy King e-juice
Zap ejuice
Aisu e-juice
Pacha Mama e-juice
Dr Frost e-juice
Charlies Chalk Dust e-juice
Fizzy e-juice
Tasty Fruity e-juice
Just Juice e-juice
Ohm boy e-juice

Vapehuset erbjuder premium vaping och kundservice av högsta kvalitet

Vapehuset.se är en svenskbaserad vape och e-ciggbutik som etablerades år 2018. Vi arbetar endast med varor av högsta möjliga kvalitet och testar samtliga produkter som köps in. Här finner du vape mods, startkits, e-juicer, coils samt tillbehör från välkända tillverkare. Vi satsar på att samla in välkända nikotinfria e-juicer från världens alla hörn och erbjuda de till lägsta möjliga pris. Samtliga produkter som inhandlas testas av vår personal för att verifiera att de håller allra högsta kvalitet! Vi importerar e-cigaretter och vapingprodukter från hela världen för att få ett så brett sortiment som möjligt. Vi tar stolthet i att kunna leverera kundservice av allra högsta kvalitet. Det är ingen slump att vi har högsta möjliga betyg enligt recensioner som skrivits av våra verifierade kunder på Google.

Vi är en snabbväxande ledande online vapebutik med goda relationer till både grossister och kunder. Vi arbetar alltid med stort ansvarstänk och gör vårt bästa för att lämna minsta möjliga miljöpåverkan. Vi erbjuder alltid snabba leveranser med utskick samma dag för beställningar innan kl 10 på vardagar, annars skickas paketet ut nästkommande vardag. Detta för att erbjuda våra kunder bästa möjliga köpupplevelse vilket möjliggör bästa möjliga vapingupplevelse. Vi gör det även enklare för dig som försöker sluta röka och istället byta till vaping. Hos oss på Vapehuset kommer kundupplevelse alltid först. Vi gör vårt allra bästa för att just du ska bli så nöjd med ditt köp som möjligt. Du är varmt välkommen att höra av dig ifall du har frågor om våra produkter, allmänna tips eller eventuella kundärenden.