KILO Sours e juice

Handla KILO Sours e juice shortfills här på Vapehuset.se till bland Skandinaviens bästa priser. För närvarande erbjuder vi 7 st smaker från denna populära e-juicetillverkare. För dig som vill se fler smaker från KILO Sours är du välkommen att skicka en förfrågan till oss.

Visa Filter

Visar alla 7 resultat

Visa Filter

Visar alla 7 resultat

Härligt sura smaker i hög kvalitet med KILO Sours

KILO Sours har sedan 2014 utvecklats unika e juicer med unikt artistiskt hantverk. Bolagets värderingar består av 5 st grundpelare vilket är passion, sofistikhet, kreativitet, integritet samt tålamod. Deras dedikerade inställning har gjort dem till branschledande inom e juice marknaden. KILO Sours strävar efter balans och harmoni med deras sofistikerade e juice smaker. De är inte rädda för att revolutionera en bransch som kontinuerligt utvecklas. Med KILO Sours får du en serie med enbart sura och söta ejuicer för er att avnjuta! Kvalitén på dessa ejuicer är på topp man märker på smakerna att det är mycket tid och kärlek som lagts ner på att skapa dessa olika smakprofiler.

Nedanför kommer en lista på de KILO Sours smaker vi har i vårt sortiment:

  • Kilo Rainbow Sours – Jordgubbar, sura citroner mixat med saftig melon och syrliga äpplen är vad ni får njuta av från denna ejuice.
  • Kilo Pineapple Peach Sours – Gummigodis med en smakprofil av söt, saftig och mogen ananas som är blandad med färska och smakrika persikor med ett surt avslut.
  • Kilo Mango Tango Sours – Olika sorter av mogna och välsmakande mango frukter i en helt underbart god godismix med en lagom sur touch.
  • Kilo Strawberry Sours – Sura och söta jordgubbssnören i all ära! här har dom tagit färska jordgubbar och mixat ner i en söt godismix i form av snören som doppats i surt pulver.
  • Kilo Blue Raspberry – Färska blå hallon i en väldigt sur och söt godismix i form av godissnören precis så som man minns dom från att man var liten.
  • Kilo Watermelon Sours – Här kommer en till snörig ejuice med en smakprofil av en väldigt saftig vattenmelon i form av dom klassiska godissnörena doppat i surt pulver.
  • Kilo Green Apple Sours – Här får du saftiga gröna äpplen som blivit mixad ner i en hård och söt karamell som är fylld med surt pulver både i den och på utsidan otroligt gott!

Vad tycker vi på vapehuset om Kilo Sours serien?

Vår personal uppskattar verkligen ejuicer med surt tema och när det dessutom är i godisform så blev vi ännu mera hypade på att ta in denna serie till vårat sortiment och det är inget vi ångrar att vi gjorde! dessa ejuicer ifrån KILO är otroligt goda och smakrika och vem vill inte kunna dela med sig av lite godismoln till alla andra?