Visa Filter

Visar alla 8 resultat

Visa Filter

Visar alla 8 resultat

Milkshake Liquids för dig som älskar e juice med smak av shakes!

Precis som varumärkets namn säger så producerar Milkshake Liquids e juicer med smaker som fokuserar på olika sorters shakes. Man har verkligen tagit e juice marknaden med storm när det kommer till vätskor som smakar som milkshakes. Här på Vapehuset har vi valt att ta in de 8 mest populära e juicerna från varumärket och hoppas att du skall uppskatta dem lika mycket som vi gör! Det vi även kan säga om dessa e juicer är att de först gjordes i 80ML Shortfill och efter den stora efterfrågan har man nu gjort juicerna i en 120ML Flaska innehållandes 100ML e juice om man skulle önska blanda in en eller två nikotinshots. Skulle du mot allt förmodan inte finna en shakesmak som du gillar kan du även ta en titt på Fizzy juice som även de numera erbjuder e juicer med smak av shakes!

Hur smakar de olika e juicerna från Milkshake Liquids?

Här under ska vi försöka ge en väldigt enkelt och kort beskrivning av de olika e juicerna i serierna. Vill ni ha en djupare beskrivning av varje e juice ber vi er att klicka in på respektive smak för att få djupare information.

Milkshake Liquids Bananza – Söt milkshake med smak av banan blandat med vaniljglass
Milkshake Liquids Banggo – En unik vaniljmilkshake mixad med mango och kokos
Milkshake Liquids Bomberry – Skogens blå favoritbär i kombination med en vaniljmilkshake
Milkshake Liquids Breezy – En svalkande milkshake med smak av jordgubbar och vaniljglass
Milkshake Liquids Shammy – En milkshake e juice med en hint av mint
Milkshake Liquids Lemoney – En smak av rik citron och vaniljglass mixad i en shake!
Milkshake Liquids Panda Shake – Gräddfyllda chokladkakor som påminner om oreo
Milkshake Liquids Stradella – Ger oss en shake i form av jordgubbspaj med en skopa av krämig vaniljglass

Så vad tycker vi på Vapehuset om dessa e juicer?

Du kanske inte tycker om alla smakar som Milkshake Liquids producerar men vi våga säga att om man tycker om e juicer som smakar som shakes så garanterar vi att man kommer hitta en smak som man älskar! Vi lyssnar alltid på våra kunder och tog in denna linje efter önskemål på flera shake e juicer. Har du vägarna förbi vår Vapebutik i Stockholm så kom gärna in och lukta och smaka på dessa e juicer! Har du köpt en flaska och vill dela med dig om din smakupplevelse så tveka inte att maila oss!