VOOPOO DRAG 2 Platinum Edition Kit (177 W, 2 ml)

1,049 kr

VOOPOO DRAG 2 Platinum Edition Kit (177 W, 2 ml)

1,049 kr

Nollställ
Alltid trygg handel

Trygg ehandel

Beskrivning

VOOPOO DRAG 2 Platinum Edition Kit (177 W, 2 ml)

VOOPOO DRAG 2 Platinum är den uppdaterade versionen av originalet VOOPOO DRAG 2. Den uppdaterade Drag 2 modden och den nya Uforce T2 tanken gör detta kit till ett dreamteam som ni kommer att kunna njuta av varje dag! Utöver dess high-end design med ett färgglatt resin sidolock så ser den även modern ut. På framsidan har du en väldigt klar OLED skärm som visar dig menyn. Här kan du se hur mycket batteri det är kvar, du ser även Ohm, volt och vilket läge du vill köra antingen watt eller temp control. Denna mod innehar ett 32bit Gene Fit Chip vilket tillåter dig att använda en massa olika coils som passar ihop så som tex: Titanium, Stainless steel, Ni200, Ni80, Kanthal m.m. Du kan även använda vilken rda,rta,rdta eller tank du vill på denna mod som har 510-gängor. Dubbla 18650 batterier är det som får plats i modden vilket ger tillräckligt med ström för att du ska kunna köra med den setup du känner dig mest bekväm med.

En liknade produkt som vi erbjuder: Smok Alien Kit

Vänligen notera, bilderna som visar glas kulan är för visning endast, kitet kommer med en 2ml TPD förenligt glas.

VOOPOO Drag 2 Mod Specifikationer: 

 • Storlek: 88.3x51x26.5mm
 • Material: Resin & Zinc Alloy
 • Output: 177 Watt Max
 • Batteri: Kräver 2 x 18650 batterier (Medföljer ej i detta kit)
 • Resistens Omfång: 0.05-5ohm
 • Temperatur Omfång: 200-600°F / 100-315°C
 • Firmware är upgraderingsbart
 • Kommer med GENE FIT Chip
 • Drag 2 minst 25% lättare i vikt än Original Drag Mod
 • Många tillgängliga färgval

Vad kommer med i Drag 2 Platinum Mod Kit boxen?

Denna box har två huvudsakliga färger, svart och guld. Boxen är till största del svart med en guld skiljelinje längs med kanterna. Ordet “DRAG” står präglat på framsidan av boxen, vilket ger den en distinkt karaktär, och ger en en känsla av kvalitet redan vid första anblick.

 • 1 x VooPoo Drag 2 177w Box Mod
 • 1 x UForce T2 Sub-Ohm Tank
 • 1 x UForce U2 Vape Coil 0.4Ω 40 – 80w (Förinstallerad) (P2 coil för icke TPD länder)
 • 1 x UForce N3 Vape Coil 0.2Ω 65 – 100w
 • 1 x Ersättnings Glas Tub
 • 6 x O Ringar och förslutningar
 • 1 x Micro USB Laddnings Kabel
 • 1 x AnvändarmanualVad kommer med i denna box?

Uforce T2 Tank
Denna tank är väldigt stilren och kommer med en driptip i matchande färg till din Drag 2 mod. Storleken på tanken är med drip tip 510 59.45mm hög x 28mm på det bredaste stället, 25mm i diameter och den väger 60,3 gram. Max 2ml ejuice ryms i denna tank. Det sitter en Uforce U2 coil förinstallerad i tanken med dubbla coils på 0.4ohm och går att köra på 40-80W. Rekommenderad watt för bästa prestanda och kvalitet är på 55-65W. Man får även med en Uforce N2 coil i paketet med dubbla mesh coils på 0.3 ohm, Dessa coils klarar 45-80W men rekommenderad watt är 55-65W. Alla Uforce coilsen passar i denna tank förutom Uforce P2 då den inte passar i EU modellen. Uforce T2 kommer bjuda dig på stora moln och rikligt med smak vid varje puff du tar.

Vad är de huvudsakliga storlekarna och specifikationerna för UForce T2 Tank?

 • 2ml Tank Kapaciteten för all EU länder under TPD Bestämmelser
 • Den använder U Force Coils, antingen U2 Dual 0.4Ω eller N3 Triple Mesh 0.2Ω
 • Top Fill Cap
 • Justerbart airflow
 • Storlek: 28×54.4mm

Så vad tycker då Vapehuset om VOOPO Drag Platinum 2 Mod Kit?

Lever den upp till föregående modellen Drags rykte?
Låt oss ta en närmare titt för att ta reda på det. Vänligen notera att VooPoo Drag 2 Kit testats av Vape Huset och recensionen reflekterar våra egna tankar och åsikter.

Vad är design och konstruktions kvaliteten av the Drag 2 Platinum?

Som vi tidigare förklarat kommer Drag 2 Platinum Kit välrepresenterat med reservdelar som är av samma kvalitet som originaldelarna i boxen.

voopoo-voopoo-drag-2-platinum-177w-uforce-t2-start-kits-colors

UForce T2 Tank är en bra, tung och välkonstruerad och ser dessutom väldigt bra ut. 

Hur är coilsen?

Den andra reserv coilen hittar man inne i boxen. Den förinstallerade coilen är U2 0.4Ω coil ratead mellan 40 – 80w och bäst att vapea mellan 55 – 65w.

TReservcoilen är en N3 Mesh coil, som är en 0.2Ω coil ratead för användning mellan 65 – 100w och bäst vapead mellan 75 – 85w.

Det bästa är dock alla dessa UForce coils are kompatibla med denna tank; N1, N2, N3, R1, D4, och självklart U2, U4 , U6 & U8. 

Munstycke:

Munstycket är gjort på ett väldigt färggran kåda som matchar VooPoo Drag 2 Platinum Moden. Vänligen notera att endast en kommer med. Den är en fröjd för ögat och ännu bättre att använda.

VooPoo Drag 2 Platinum Mod:

Vi måste säga det, den är len och vacker och anledningen är att den är gjord på en zink legering och har en färggrann och distinkt design på ena sidan.

Det finns en eldknapp och två justeringsknappar på huvud användarpanelen, inklusive en OLED skärm som är fint inpassad inne i moden. Det finns även en USB laddningsport i huvud användarpanelen.

Du kan uppdatera Firmware på moden via VooPoos officiella hemsida.

Det är möjligt att ladda ner Firmware uppdateringar för vape i Sverige och övriga Skandinavien.

Hur presterar VooPoo Drag 2 Platinum Kit?

Först och främst noterar vi smaken av Ejuicen omedelbart. Vi testade modden i flera watt krafter och vi kunde känna intensiv smak vid 30W.

Saker började bli ännu mer intressanta när vi använde Drag 2 mellan 65w-80w. Pga att U2 coilen bäst används mellan 55w-65w så var den vapouren som producerades både varm och molnig! Om du är ute efter moln, så har du hittat hem.

Vi testade slutligen Drag 2 i 80w och vi tyckte synd om våra små lungor, då detta kit producerar löjliga mängder Vape! Vapening vid 80w kändes väldigt kraftfull. Så att ligga på 65w kändes som den optimala kombinationen för oss.

RDA

Vi valde att lägga till en Drop Dead RDA till modden, vilket är en favorit här på Vapehuset. Vi körde igång modden med Drop Dead RDA’n och hettan och smaken som producerades var makalös! Dock så skulle vi inte rekommendera att man använder RDA’s om man är nybörjare då det kräver en del vape konstruktionsskickligheter.

Meny System

Meny systemet är väldigt enkelt att använda. Drag 2 kommer med en meny som kallas FIT som har 3 valmöjligheter:

 1. Batteri Sparning
 2. Bästa smaken
 3. Bästa Moln Produktion

Du klickar helt enkelt på det val som du föredrar i moden och sen är det bara att köra!

Det bästa sättet att förklara de 3 valen är låg, medium och hög.

Battery Life:

Vi använde två Samsung 18650 Batterier när vi recenserade Drag 2 och vi snittade runt 5.2 timmar när vi använde moden vid 65w. Du ladda upp batterierna medans de är inne i Moden, däremot föredrar vi och ger även rådet att alltid ladda batterierna externt.

Det positiva med Drag 2 Platinum Kit:

 • Hela konstruktionen av Kitet är av solid kvalitet och exceptionellt väldesignat.
 • Den producerar makalös smak och molnen, när man använder UForce T2 tanken som den kommer med.
 • Tanken är enkel att fylla på
 • Väldigt bra batterikapacitet
 • Menyn på Moden är användarvänlig 

Det negativa med Drag 2 Kit:

Vape Huset hade inga bekymmer med detta kit. Inga alls!

Vape Huset Sammanfattar VooPoo Drag 2 Platinum Mod Kit:

När det kommer till recensioner utav VooPoo Mods så blir vi på Vape Huset aldrig besvikna. Det ska sägas, att vi alltid börjar med noll förväntningar när vi recenserar E-juices & Mods, däremot måste vi säga att Drag 2 slår sina föregångare med hästlängder! Den är lättare men känns bra och stabil i handen, konstruktionen är brilliant och det känns inte som att VooPoo tagit några genvägar alls i konstruerandet av denna mod.

VOOPOO DRAG 2 Platinum edition kit

Skulle vi rekommendera denna mod?

Utan tvekan!

Mer information

E-Juice

VOOPOO