VOOPOO Drag X Kit

VOOPOO Drag X Kit

599 kr

VOOPOO Drag X Kit är en hybrid mellan ett podsystem och reglerad mod. En så kallad podmod. VOOPOO Drag X Kit går upp till 80 W och har en avfyrningshastighet på endast 0,001 sekunder. Podden rymmer 4,5 ml vätska.

*OBS* 18650 Batteri som behövs medföljer ej

Används med följande produkter:
1 × VOOPOO PnP Coils (5-Pack Förbrännare)
Motstånd (Ohm)
69 kr229 kr
Nollställ

Beskrivning

VOOPOO Drag X Kit (4,5 ml, 80 W)

VOOPOO DRAG X Kit är det senaste tillskottet till VOOPOOs Drag-serie. DRAG X har det helt nya GENE.TT-chipset, som drivs av ett enda 18650-batteri. VOOPOO Drag X kan användas på ett MTL- eller DTL-sätt. Med den senaste generationen Gene.TT-chipset kan Voopoo DRAG X Pod Mod uppnå effekt på mellan 5-80W och är utrustad med massor av skydd och säkerheter för att säkerställa en behaglig och säker vapingupplevelse. DRAG X Pod-systemets är dekorerat med en visuellt slående zinklegeringsram och dekorativt läder / kolfiberpaneler. VOOPOO DRAG X Pod Kit är ett hybridsystem som stöder DTL- och MTL-vaping och kan ändra luftflödet genom att vrida podden.

VOOOPOO PnP Coils
VOOPOO DRAG X Pod Kit kan användas med en mängd olika coils från Voopoo PnP Coil-serien. Tack vare det smarta Gene.TT-chippet upptäcker podden automatiskt vilken coils du använder och justerar effekten för att förhindra brända coils.

VOOPOO Drag X podden rymmer 2 ml vätska
Podden rymmer 4,5 ml vätska och fylles på via ett skruvbart bottenlock. Luftflödesreglaget som de kallar för “Infinite” sitter på själva modden och genom att dra i reglaget justerar du poddens två luftintag. Skärmen visar allt du behöver känna till och du kan navigera i menyn via tre snabba klick. Laddning via medföljande USB C-kabel tillåter snabbare uppladdningar.

*OBS* 18650 Batteri som behövs medföljer ej

VOOPOO Drag X Kit innehåll:

• 1 st VooPoo Drag X Mod
• 1 st VooPoo Drag X Pod (4,5 ml)
• 1 st VooPoo PnP-VM6 0,15 ohm Mesh Coil
• 1 st VooPoo PnP-VM1 0,3 ohm Mesh Coil
• 1 st Användarmanual
• 1 st USB-C kabel för laddning

Kategori: Startkit

Varumärke: VOOPOO

Används med följande coils: VOOPOO PnP Coils

Fler tillbehör från VOOPOO: VOOPOO PnP Ersättningspod (2-pack 4,5 ML)

Fler startkits från andra tillverkare: Smok Nord 2 | Smoant Pasito | Aspire PockeX | Vaporesso Target PM80 Kit

Mer information

Vikt 79 g
E-Juice