Moreish Salts

Favoritsmakerna från Moreish Puff e-juice finns nu som Nic Salts och vi är väldigt stolta över att erbjuda dessa Moreish Salts här på Vapehuset.se. Just nu säljer vi 5 st olika smaker av Moreish Nic Salts och det är det absolut bästa smakerna ur serien. Skulle du känna att någon smak saknas kan du ta en titt på hela vår enorma kollektion av Nic Salts för andra varumärken och smaker.

Visa Filter

Visar alla 5 resultat

Visa Filter

Visar alla 5 resultat

Moreish Salts äntligen till försäljning i Sverige!

Vapehuset.se kan stolta presentera det senaste förvärvet i vårt enorma Nic Salt sortiment, nämligen Moreish Salts. Vi har sålt själva e-juicerna från Moreish Puff ett tag nu och så fort vi fick möjligheten att ta in Moreish Nic Salts så tog vi chansen. Då vi vet hur populära de vanliga shortfillsen har varit. Moreish Salts baserar sig på de 5 populäraste och bästsäljande e-juicerna som nu omvandlas till otroligt goda och smakrika nikotinsalter.

Vilka Moreish Nic salts smaker erbjuder vi?

Moreish Salts Sherbet Apple & Mango – Nic salt som har bassmaken av krispiga äpplen med mango som avslutas med sorbet.
Moreish Salts Candy Drops Grape & Strawberry – Druvor blandade med söta jordgubbar och avslutas med godisdroppar!
Moreish Salts Candy Drops Lemonade & Cherry – Fizzy lemonad blandad med körsbär som avslutas med urläcker godissmak.
Moreish Salts Lollies Twister – Smak av ananas, citron och limes som är lindad runt en jordgubbskärna. En av favoriterna!
Moreish Salts Sherbet Rainbow – Här får du en Nic Salt som erbjuder fruktsmakar mixade med en söt och läskande sorbet!

Vad tycker vi om dessa Moreish Puff Nic salts?

Vi är väldigt stora fans av Moreish Puff och deras shortfill e-juicer. Så när de släppte sin Nic Salt kollektion slängde vi oss över dem! Moreish Salts är en satsning på 5 olika nikotinsalter som är tagna ur deras 5 populäraste nikotinfria e-juicer. Vi har testat varje Nic Salt i denna serie och vi kan bara säga att vi älskar dem alla!