Nasty Salts

Vi erbjuder 16 olika smaker av Nasty Salts i 10ML flaskor med 20MG nikotinstyrka. Skulle du mot allt förmodan inte hitta en smak som du tycker om kan du även ta en titt på våra andra Nic salts från andra världskända varumärken. Tänk på att Nasty Nic Salts är för personer som är vana att röka och har ett begär efter nikotin. Vill du röka utan nikotin kan du istället ta en titt på våra e juice shortfills.

Visa Filter

Visar alla 16 resultat

Visa Filter

Visar alla 16 resultat

Nasty Salts de populära smakerna från shortfill serien, nu i Nic Salts!

Nasty Nic Salts som är producerade och tillverkade av Nasty Juice Malaysia har nu levererat favoritsmakerna i ett Nic Salt-sortiment som finns i 20MG styrka! Dessa Nasty Salts finns tillgängliga på Vapehuset i 20MG Nic Saltstyrka vilket är tillräckligt för att tillfredsställa nikotinintaget hos de tyngsta av traditionella tobaksrökare. Nasty Juice Nic Salts är baserade på de prisbelönta signatursmakerna från Shortfill serien.

Nasty Nic Salts serien erbjuder dessa smaker:

  • Nasty Salt Silver – Här erbjuder du på en utsökt blandning av en len tobakssmak som är berikad med vaniljsås.
  • Nasty Salt Bronze – Denna Nic Salt ger dig en träig tobakssmak blandad med karamellsmak som en finish.
  • Nasty Salt Hippie Trail – En seriöst uppfriskande nikotinsalt med citron- och limesmak som är influerad med söt citrus.
  • Nasty Salt Trap Queen – Denna Nasty Nic Salt ger dig en fruktig färsk jordgubbssmak blandad med mild smak av mynta för att ge dig en subtil cooling vid utandning.
  • Nasty Salt Cush Man – Denna Nasty Salt bjuder på en färsk aromatisk mango blandad med lite is för att ge dig den coola och isiga finishen.
  • Nasty Salt ASAP Grape – Denna Nasty Nic är den perfekta blandningen av bär och svarta druvor som avslutas med mild icing för att ge dig den svala utandningen.
  • Nasty Salt Slow Blow – Är en vattnig blandning av exotisk färsk ananas blandad lime soda. Detta är också blandat med låg mynta för att ge den en fin sval isig finish.
  • Nasty Salt Bad Blood – Denna Nasty Nic salt kommer i en utsökt blandning av nyplockade svarta vinbärbär som blandas med låg mynta för att ge den en fin och sval finish.

Vad tycker vi på Vapehuset om Nasty Juice nikotinsalter?

Nasty Juice har helt enkelt gjort det igen. Man har tagit de bästa smakerna från den originella Nasty Juice e juice serien och förvandlat dem till Nic Salts. Kvalitén är på topp och smakerna mixade med nikotinsalterna är mästerligt blandade för att ge dig den bästa och lenaste upplevelsen när du röker dem. Skulle du känna att Nasty Nic salts inte skulle ha någon specifik smak du gillar kan du ta en titt på andra stora varumärken inom nikotinsalter så som Dinner Lady salts som ger dig godissmaker och Element E-liquids NS20 Nic Salts som erbjuder de flesta smakerna mellan himmel och jord. Vi erbjuder endast högkvalitativa Nic Salts i samma klass som Nasty Juice.