Visa Filter

Visar alla 10 resultat

Visa Filter

Visar alla 10 resultat

Nitros Cold Brew e-juice tillverkas med de bästa ingredienserna

E-juicerna från Nitros Cold Brew är noggrant tillverkade med de allra bästa ingredienserna. Så fort du får en smak av deras shortfills vet du direkt att det är en högkvalitativ produkt som är fylld med rika smaker.

Samlingen från Nitros Cold Brew Coffee gör att du kan njuta av de oemotståndliga kaffedrycksmakarna hela dagen utan socker och koffein. Eller varför inte lyxiga milkshakes eller smoothies utan att behöva oroa sig för kalorier. Varje smak är gjord med de bästa smaksättningsingredienserna som finns, vilket ger dig en vapingupplevelse som efterliknar en smakupplevelse som på ditt favoritkafé.

Samtliga Nitros Cold Brew smaker säljer vi på Vapehuset:

Nitro’s Cold Brew Smoothies Fruit Splash – Smakar som en söt och kylig tropisk fruktsmoothie. Utmärkt val för dig som gillar fruktdrycker.

Nitro’s Cold Brew Smoothies Pineapple Melon Swirl – Denna ejuice är en kombination mellan exotisk ananas blandad tillsammans med melon vilket ger dig en grym smakupplevelse
Nitro’s Cold Brew Smoothies Mango Coconut Surf – Smakar som en tropisk smoothiedryck med inslag av söta och syrliga mangos mixade med härligt krämig kokosnötmjölk.
Nitro’s Cold Brew Shakes Key Lime Pie – Denna ejuice smakar som en kyld och krämigt god limepaj med havrekakor i form av en milkshakedryck.
Nitro’s Cold Brew Shakes Strawberi & Cream – Perfekt val för dig som älskar krämigt god grädde tillsammans med jordgubbar och vaniljglass.
Nitro’s Cold Brew Shakes Salted Caramel – Passar dig som gillar kola- och karamell. Denna ejuice är en mix av vaniljglass och goda havrekakor som mixats med karamell.
Nitro’s Cold Brew Coffee Almond Cappucino – Smakar som en god mix av söt och krämig mandelmjölk tillsammans med kallbryggd cappucino.
Nitro’s Cold Brew Coffee Macchiato – Har en smak av en kallpressad karamell-macchiato med kylande god espressokaffe.
Nitro’s Cold Brew Coffee Vanilla Bean – Har en god smak av en färsk kallbryggd karamell- & vaniljkaffe. Oerhört god att vejpa hela dagen.
Nitro’s Cold Brew Coffee White Chocolate Mocha – Smakar som en god vit choklad is-mocka som kombinerar kallbryggt kaffe tillsammans med vit mocka.

Vapehusets recension på Nitro Cold Brew e-juicer

Det vi uppskattar mest med denna serie från Nitro Cold Brew är att de är tillverkade med högkvalitativa ingredienser vilket ger en smakupplevelse utöver det vanliga. För er som älskar att besöka caféer lite väl ofta är detta en grymt bra alternativ eller bara som komplement för dig som vill ha något annorlunda att vejpa utöver klassiska smaker som t.ex. frukt eller godis.