Pacha Mama e juice

Köp Pacha Mama Nikotinfri Ejuice billigt för endast 179 kr flaskan. Välj bland 8 olika e liquid smaker. Detta varumärke erbjuder dig exotiska fruktsmaker. Skulle vi mot all förmodan sakna någon Pacha Mama vätskesmak så tveka inte att kontakta oss!

Visa Filter

Visar 1–12 av 13 resultat

Visa Filter

Visar 1–12 av 13 resultat

Pacha Mama e-juice erbjuder dig exotiska smakar till bra priser!

Pacha Mama linjen är tillverkad av Charlie´s Chalk Dust. Dessa olika smaker som Pacha mama e-juicerna bjuder på kommer få er att tappa hakan. Man känner verkligen på smaken att den är ren o skär i kvalitén och att dom lagt ner sin själ i ejuicerna, just för att du ska kunna få njuta av en riktigt välkomponerad fruktig smak. Denna serien har 8 olika smaker och så fort som man känner doften på dom så vet man att det är dags för en ordentlig smakupplevelse. Dom kommer i 50 ml shortfill flaskor, flaskorna är av chubby unicorn format.

Vi har valt att ha all e-juicer från Pacha Mama i vårt sortiment, kort beskrivning nedanför

  • Pacha Mama Blood Orange Banana Gooseberry – Sugen på lite sura, söta, tropiska och friska frukter? Då har vi ejuicen till dig här. Du får en djup och fyllig smak av blod apelsin, söta bananer och mogna men något sura krusbär, låter inte de fantastiskt?
  • Pacha Mama Fuji Apple Strawberry Nectarine – Här har mästarna skapat en lagom syrlig och söt ejuice med smaker av syrliga fuji äpplen, mogna och söta jordgubbar och sist men inte minst härligt solmogna nektariner för att avrunda ejuicen på bästa sätt.
  • Pacha Mama Huckleberry Pear Acai – Här bjuds det på en smått unik blandning, mogna och färska päron som är mixat med amerikanska blåbär och toppad med mörka och smakrika acaibär för att du ska få en så pass unik smakupplevelse som möjligt!.
  • Pacha Mama Mango Pitaya Pineapple – Här varnas det för en tropisk smakexplosion som heter duga! Solmogen smakrik mango blandat med en tropisk och färsk pitaya som avslutas med en söt och saftig ananas, MUMS!.
  • Pacha Mama Passionfruit Raspberry Yuzu – För er där ute som älskar tropiska/sura smaker här är en ejuice för er! Ni kommer känna smaken av en tropisk och mogen passionsfrukt som blandas med syrliga och färska hallon för att sedan avslutas med smak av sura citroner.
  • Pacha Mama Peach Papaya Coconut Cream – Solmogna persikor, tropisk papaya och krämig cocos det är vad denna ejuice erbjuder er, en helt underbar kombo som man kan njuta av vilken dag som helst!.
  • Pacha Mama Strawberry Guava Jackfruit – Denna blandning kommer få dig att bara vilja ha mer, handplockade färska jordgubbar mixat med tropisk guava och en avslutande touch av den spännande och smakrika frukten jackfruit detta är en riktigt grym kombo!.
  • Pacha Mama The Mint Leaf – Här kommer en dunder blandning av söta och friska bär blandat med mogen kiwi och smakrik honungsmelon, har en avslutande touch av mint för att ge en smak utöver det vanliga och en kylande effekt.

Vad tycker vi på vapehuset om dessa välkomponerade ejuicer från Pacha Mama?

Vi gillar tropiska smaker och det var just därför vi valde att ha Pacha Mama i vårat sortiment för vi vet att dessa flaskor som vi har stående i hyllorna är ren kvalité med utmärkta smaker och det är det vi vill kunna erbjuda er kunder!. Pacha Mama´s 8 olika smaker är alla väldigt väldigt goda och blandade till perfektion man får inte riktigt nog av dom vilket ni kommer märka när ni själv provar dessa olika smaker ifrån Pacha Mama.