Dripped Panther Bar Pro Pod | Batteri

Dripped Panther Bar Pro | Batteri

99 kr

OBS: Används tillsammans med Dripped Panther Bar Pro Mesh Poddar för att fungera.

Detta är batteridelen till det delade podsystemet Dripped Panther Bar Pro. Detta podsystem är laddbart med 450mAh batteristorlek. Välj bland 5 st olika färger. Används tillsammans med Dripped Panther Bar Pro Mesh Poddar.

Dripped Panther Bar Pro Mesh Poddar
1 × Dripped Panther Bar Pro Mesh Poddar | 1600 Bloss (2-pack)
Välj Smak
159 kr

Beskrivning

Batteridel för Dripped Panther Bar Pro

Detta är batteridelen till det delade podsystemet Dripped Panther Bar Pro. Detta podsystem är laddbart med 450mAh batteristorlek. Välj bland 5 st olika färger.

OBS: Används tillsammans med: Dripped Panther Bar Pro Mesh Poddar.

Med den nya revolutionerande förfyllda podkitsystemet får du samma autentiska smak från Dripped Panther Bar tillsammans med ett påfyllningsbart och laddningsbart podsystem. Använder du detta podsystem tillsammans med Dripped Panther Bar Pro Mesh Poddar får du minst dubbla livslängden på dina smaker till ett lägre pris.

Panther Bar Pro

Specifikationer för Dripped Panther Bar Pro Mesh Pod

Produkttyp: Batteri / Podsystem
Batteristorlek: 450mAh
Funktioner: Barnsäkerhetslås, Indikator för batterinivå
Laddport: USB-C

Dripped Panther Bar Pro är ett litet och effektivt påfyllningsbart podsystem

Dripped Panther Bar Pro är designad för att vara din ultimata vardagsvape. Med sin kompakta och stilrena design, erbjuder den enkel användning och en rad olika smakprofiler som passar alla smaker. Detta innovativa podsystem har integrerat alla favoritsmaker från Dripped Panther Bars populära engångsvejps, vilket gör det både ekonomiskt och miljövänligt.

Podsystemet består av en uppladdningsbar batteridel och en pod med hyper mesh-coil fylld med högkvalitativ e-vätska. Detta ger dig flexibiliteten att byta smaker som du önskar, och när e-juicen i podden tar slut, behöver du bara byta podden istället för hela enheten. Batteriet laddas enkelt via USB-C och har en indikator för batterinivån, så du kan fortsätta njuta av din vape utan avbrott. Dessutom är enheten utrustad med ett barnlås för extra säkerhet.

Dripped Panther Bar Pro Mesh Pod använder e-juice med saltnikotin, vilket ger en intensiv smakupplevelse och effektiv nikotintillförsel. Med upp till 800 bloss per podd och en diskret design, är detta poddsystem perfekt för dig som vill ha en kraftfull och smakrik vape i ett smidigt format. Anpassa din vape rutin efter dina behov och njut av en förstklassig upplevelse varje gång.

Varumärke: Dripped Panther Bar, Dripped

Ytterligare information

Vikt N/A
Välj Färg

Satin Black, Gun Metal Grey, Blue Royal, Ruby Red, Champagne Gold

Varumärke

Panther Bar, Dripped