N One Mesh Poddar 1600 bloss | Välj bland 14 st smaker

N One Mesh Poddar | 1600 Bloss (2-pack)

149 kr

Dessa smakpoddar som används till det delade podsystemet N-One Mesh Pod. Ett mer ekonomiskt och miljövänligt alternativ till engångs vapes. Välj bland 14 st olika smaker.

• Nikotinsalt 20mg – 50VG/50PG

Läs nedan för mer beskrivning av de olika smakprofilerna.

Beskrivning

N One Mesh Poddar | 14 st olika smaker – 20MG

None Mesh Poddar (2-pack) | Ett ekonomiskt och miljövänligt alternativ till engångs vapes
Dessa smakpoddar som används till det delade podsystemet N-One Mesh Pod. N One Pod passar lätt in i din vardag utan att vara besvärlig eller komplicerad. Diskret, lättanvänd och med 14 olika smakprofiler som passar de flesta. Med dessa förfyllda poddar från N-One så behöver du inte längre slänga hela e ciggen när den tar slut, du byter bara podd, så är du redo att vejpa igen!

Podden säljs i 2-pack, och tillsammans så ger de upp till 1600 puffar (kan variera beroende på användning). Varje pod ger alltså cirka 800 bloss och motsvarar ca 60 cigaretter för en rökare. N One Mesh Pod har en kompakt och enkel formfaktor vilket gör den till ett självklart val i din vardag. Den är väldigt enkel att använda och har många olika smakprofiler som passar de flesta.

N One Mesh Pod podsystem innehåller e-juice med saltnikotin vilket tillsammans med dess kompakta och effektiva system till en fulländad produkt. Med detta podsystem får du en diskret vape som levererar en stark smakprofil. En pod ger c:a 800 bloss. Ofta behöver man inte mer än ett par bloss för att dämpa suget så vi rekommenderar att du anpassar rutinen efter dina personliga behov.

• Nikotinsalt 20mg
• 50VG/50PG

Varumärke: N One

Liknande produkter: Förfyllda Pod Kits

Ytterligare information

Vikt N/A
Välj Smak

Banana Ice, Berry Blast, Blackcurrant Lemonade, Blueberry, Double Apple, Energy Bull, Ice Mint, Strawberry Banana, Tobacco, Watermelon Ice, Pineapple Lemon, Ice Mango, Blue Raspberry, Blackcurrant Grape, Grape Ice