Visa Filter

1 produkt

Visa Filter

1 produkt

SALT Switch engångspod | 23st olika smaker

SALT Switch är ett engångpodsystem som innehåller förfyllda smaker i 23st olika variationer. Poddarna har en tank med en kapacitet på 2 ml vilket motsvarar c:a 30 st cigaretter. Tänk på att dessa produkter innehåller nikotin som är väldigt beroendeframkallande därför rekommenderar vi inte denna produkt till ovana användare. Att poddarna är engångs e-cigaretter eller engångs podsystem innebär att man slipper tidskrävande moment som att t.ex. byta poddar eller fylla på med olika smaker. Du behöver inte heller tänka på att ladda enheten eller byta ut förbrännare när dessa är förbrukade. I en engångs e-cigg är allting redan fixat och e-cigaretten är redo att användas direkt ur paketet. Man behöver därmed aldrig tänka på något mer än själva engångspodden man köper. De håller väldigt bra och är väldigt kompakta och smidiga att ha med i fickan.

Salt switch
Så använder du din SALT Switch engångspod

SALT Switch engångs e-cigaretter är enkla att använda och kräver inga förkunskaper inom vaping. De är användarvänliga och aktiveras automatiskt i samband med inhalering av e-juicen. När du inhalerar avger podden ett smakrikt ångmoln innehållandes nikotin. När du vejpat klart lägger du bara ner engångspodden i fickan eller väskan utan att behöva oroa dig för spill eller andra obekvämligheter.

Switch Bloss 600 new

Innehåll i SALT Switch engångs e-cigaretter

Samtliga SALT Switch engångspoddar är fulladdade vid köp och klarar c:a 600 st puffar. Detta motsvarar ungefär 30 st traditionella cigaretter. Den typen av nikotinsalt som används i SALT Switch poddarna absorberas av kroppen redan vid låga temperaturer och kräver därmed inga starka förbränningstemperaturer. SALT Switch engångspoddar innehåller 20mg/ml nikotinsalt och säljs i 23 st olika smaker.

Produktspecifikationer för SALT Switch engångspoddar

• Nikotinsalt 20mg – 50/50 VG/PG (2ML vätska)
• En pod ger c:a 600 bloss
• 23 st olika smakprofiler
• 400 mAh batteri

Andra liknande produkter i form av engångs e-cigaretter

Förutom Salt Switch erbjuder vi även andra varumärken inom engångspoddar. Här under kommer vi lista lite andra varumärken samt vilka smakinriktningar dessa varumärken har.

N-One engångspoddar är ett annat alternativ till engångs e-cigaretter som kommer med 12 olika smaker med inriktning utav frukt, godis och tobakssmaker.

Vont som är ett svenskt företag och började producera ett poppsystem med utbytbara toppar där du bara bött ut toppen men behöll maskinen har nu även börjat producera engångs e-ciggaretter som de kallar Vont To-Go dessa kommer med eller utan nikotin och det är du som gör valet.