Six Licks e juice

Handla Six Licks e juice shortfills här på Vapehuset.se till bland Skandinaviens bästa priser. För närvarande erbjuder vi 9 st smaker från denna populära e-juicetillverkare. För dig som eftersöker fler smaker från Six Licks & Vape Supplier är du välkommen att skicka en förfrågan till oss.

Visa Filter

Visar alla 9 resultat

Visa Filter

Visar alla 9 resultat

Handla Six Licks e-juicer av allra högsta kvalitet

Six Licks uppdrag var att skapa något så cleant och enkelt för alla och det är just det som de har lyckats med. De letade i månader efter dem rätta ingredienserna och till slut hittade dem det och det är något man känner i deras ejuicer. De ville skapa något unikt och speciellt och tänkte inte nöja sig förens dom hade fått fram nyskapande smaker. Innehållet i e juicerna är handplockade från internationella källor vilket du märker av i den överlägsna kvaliten. Valmöjligheterna är stora och det är upp till dig att välja fritt bland alla smaker från Six Licks som passar dig bäst. Passa på att testa en ny upplevelse i form av ejuice från Six Licks.

Vi på vapehuset har valt att ha dessa ejuicer nedanför i vårat sortiment

  • Six Licks Melon On My Mind – Ta del av denna kylande och söta blandning mellan honungsmelon och vattenmelon vilket ger en helt underbar kombo.
  • Six Licks Love Bite – Få en blandning av härligt syrlig och mogen blodapelsin mixat med en frisk och smakrik grapefrukt.
  • Six Licks Bluemonia – En infekterad mix av sura hallon och färska smakrika blåbär blandat till en kall, söt och oerhört god ejuice.
  • Six Licks Liquid Gold – Saftiga björnbär, rosa hallon och en touch av syrliga äpplen i en perfekt mix är det som gör denna ejuice så oerhört god.
  • Six Licks Bite The Bullet – Det är en mörk blandning av björnbär och svartvinbär med en touch av anis smarrigt gott!
  • Six Licks Truth Or Pear – En mix av mogna jordgubbar, syrlig lime och färska smakrika päron kommer få dig att inte vilja ställa ifrån dig flaskan.
  • Six Licks Rhubellion – Här du en härlig kombo mellan gröna och röda äpplen i en söt blandning med en avslutade twist av rabarber.
  • Six Licks Grappleberry – Saftiga mörka och smakrika vindruvor mixat med färska och smått syrliga svartvinbär i en helt munvattnande kombo.
  • Six Licks Peach Perfect – Saftiga persikor mixat med en syrlig och söt grapefrukt, du kommer ha svårt att slita blicken ifrån den.

Så tycker vi på Vapehuset om Six Licks ejuicer

Vi är oerhört stolta över att Six Licks pryder våra hyllor då det är ejuicer av otroligt hög kvalité och smakerna är helt underbart goda! Är du en frukt älskare som oss? då är denna serien något för dig för du kommer garanterat hitta en ejuice som du kommer älska!