Eleaf iStick Pico 2 Kit

679 kr

Eleaf iStick Pico 2 är en kompakt klassiker i ett uppdaterat format. iStick Pico 2 går upp till 75 W och drivs av externt 18650-batteri (köpes separat). Tanken Eleaf GZeno S är 24,5 mm diameter och rymmer upp till 4 ml e-juice med bubbelglaset som ingår i köpet. Den fylls på ovanifrån och har ett reglerbart luftflöde med hög precision. Coils som stöds är Eleaf GZ Coils, som är ett så kallat plug-and-play system, där du trycker in coilen i botten av tankens coilanslutning istället för att skruva. Med 2 A snabbladdning via USB C laddar du upp ett 18650-batteri på cirka en timme.

Används med följande produkt:
Eleaf GZ coils
1 × Eleaf GZ Coils (5-pack)
Motstånd (Ohm)
139 kr

Beskrivning

Eleaf iStick Pico 2 Kit (4ml, 75W)

Eleaf iStick Pico 2 är en kompakt klassiker i ett uppdaterat format. iStick Pico 2 går upp till 75 W och drivs av externt 18650-batteri (köpes separat). Tanken Eleaf GZeno S är 24,5 mm diameter och rymmer upp till 4 ml e-juice med bubbelglaset som ingår i köpet. Den fylls på ovanifrån och har ett reglerbart luftflöde med hög precision. Coils som stöds är Eleaf GZ Coils, som är ett så kallat plug-and-play system, där du trycker in coilen i botten av tankens coilanslutning istället för att skruva. Med 2 A snabbladdning via USB C laddar du upp ett 18650-batteri på cirka en timme. Skulle du vilja byta tank på modden i framtiden så är det upp till 26 mm diameter som stöds. Modden är designad i en zinklegerad konstruktion, vilket gör den lättviktig och tålig.

Eleaf iStick Pico 2 har förutom det vanliga Variabel Watt-läget även inbyggt stöd för temperaturkontroll (TC-Ni, TC-Ti, TC-SS, TCR). Observera att de medföljande coilsen ej stödjer temperaturkontroll då de är av materialet Kanthal.

Instruktioner för GZeno S Tank
Så här kommer du igång med tanken. Se manualen för mer information om hur du fyller på den, byter coil och byter reservglas.

Skruva av tankens bas.
Droppa ett par droppar e-juice direkt i coilen för att återfukta bomullen inuti före första användning.
Skruva noggrant och tajt i den primade coilen i tankens bas, och skruva sedan tillbaka basen tajt.
Om tanken du köpt är den barnsäkra versionen, behöver du trycka ner knappen på topplocket och skjuta den i sidled i pilens riktning; sen fylla på tanken med e-juice. Annars skruvar du av locket, fyller tanken i påfyllningshålet och skruvar tillbaka topplocket.
Luftflödet kan justeras genom att rotera luftflödesreglaget på tankens bas.

 

Eleaf Pico Kit 2

Instruktioner för Eleaf iStick Pico 2 Kit
Efter att du har följt instruktionerna för GZeno S Tank, så behöver du starta modden och välja vilket läge som passar dig bäst. Om du vill köra med vanlig Watt (enklast), väljer du läget “POWER” och justerar watt med + / – knapparna. Det läget är oftast valt från start. Om du är en mer avancerad användare och vill använda temperaturkontroll kan du hitta utförligare information i manualen.

Starta/stänga av: ta av batterilocket och sätt i ett 18650-batteri i batteriporten, som visat på bilden. Enheten kan startas med 5 snabba klick på avfyrningsknappen.
Noteringar: Vänligen var noggrann med att inte använda batterier med skadad skyddsplast.
Se till att endast använda högpresterande 18650-batterier (med platt pluspol) som har en kontinuerlig urladdningsström på minst 25 A.
Vänligen välj rätt läge och justera enhetens Watt till en lämplig nivå baserat på vilken coil du använder.
Vejpa: när enheten är startad, håll inne avfyrningsknappen medan du inhalerar och släpp sedan knappen innan du slutar inhalera.

Läge/inställningar:

1. Tryck på avfyrningsknappen 3 gånger när enheten är startad för att öppna inställningarna.
2. Tryck samtidigt på + / – knapparna en gång för att välja läge eller systeminställningar. Tryck på avfyrningsknappen en gång för att bekräfta ditt val.
3. I systeminställningarna kan du trycka på +/- för att ändra val/justera och trycka på avfyrningsknappen en gång för att bekräfta.

Justeringsknappar lås/lås upp: Håll inne upp och ner knapparna samtidigt i 2 sekunder när enheten är startad.

Laddning: 18650-batterier kan laddas i enheten genom USB port via väggadapter eller en dator. Du kan ta reda på batteristatusen via instruktionerna nedanför. Det är rekommenderat att ladda 18650-batterier med extern batteriladdare.

Eleaf iStick Pico 2 Kit innehåll:

• 1 st Eleaf iStick Pico 2 Mod
• 1 st Eleaf Gzeno S Tank (4 ml)
• 1 st Eleaf GZ 0,8 ohm coil (12-18 W, MTL, Kanthal)
• 1 st Eleaf GZ 1,2 ohm coil (7-13 W, MTL, Kanthal)
• 1 st Reservglas
• 1 st Mejsel för att låsa/låsa upp vid byte av reservglas
• 1 st USB C-kabel
• Användarmanual

Kategori: Startkit

Varumärke: Eleaf

Används med följande coils: Eleaf GZ Coils

Fler startkits från utvalda tillverkare: Vaporesso Luxe II | Vaporesso PM40 | Vaporesso Gen X | Aspire PockeX | Vaporesso SWAG PX80

Mer information

Vikt 79 g
E-Juice