Joyetech eGo Pod Kit AST

199 kr

Joyetech eGo Pod Kit AST är den senaste versionen i den klassiska eGo AIO-serien från Joyetech. Numera i smidigt och enkelt podformat. Denna e-cigarett har helt automatiska inställningar och har därmed inga knappar. Du inhalerar direkt för att starta förångningen samt har utbytbara & påfyllningsbara poddar. Detta startkit lämpar sig bäst för nybörjare och kommer i ett kompakt format. De nya 1.0 ohm coilsen i poddarna består av materialet AST som utlovar längre hållbarhet och ökad smakupplevelse.

Används med följande produkt:
Nollställ

Beskrivning

Joyetech eGo Pod Kit AST (2ML, 1000mAh)

Joyetech eGo Pod Kit AST är den senaste versionen i den klassiska eGo AIO-serien från Joyetech. Numera i smidigt och enkelt podformat. Denna e-cigarett har helt automatiska inställningar och har därmed inga knappar. Du inhalerar direkt för att starta förångningen samt har utbytbara & påfyllningsbara poddar. Detta startkit lämpar sig bäst för nybörjare och kommer i ett kompakt format. De nya 1.0 ohm coilsen i poddarna består av materialet AST som utlovar längre hållbarhet och ökad smakupplevelse. Påfyllning sker via en silikonplugg på sidan av podden och de har utrymme för 2 ml e-juice. Det inbyggda batteriet har en styrka på 1000mAh och laddas upp helt på c:a 1,5 h.

 

EGO cig joyetech

 

Så här använder du Joyetech eGo Pod Kit AST

Se medföljande manual för kompletta instruktioner.

Påfyllning av e-juice: Påfyllningsluckan öppnas på sidan av podden. Du fyller podden med e-juice till önskad nivå. Vänta minst fem min innan användning för att återfukta hela coilsen.
Montering av pod: Tryck ner podden i batteriets pod-anslutning.
Användning: Förångningen startas genom att inhalera i munstycket.
Laddning: Använd den medföljande kabeln för att ladda startkitet. Ljusindikatorn lyser rött under laddning och slocknar när enheten är fulladdad.

Joyetech eGo Pod Kit AST innehåll:

• 1 st Joyetech eGo Pod Batteri
• 1 st Joyetech eGo Pod AST Cartridge/Pod
• 1 st Micro USB-kabel
• 1 st Manual
• 1 st Garantikort

Kategori: Startkit

Varumärke: Joyetech

Används med följande poddar: Joyetech eGo Pod AST

Fler startkits från utvalda tillverkare: Vaporesso Luxe II | Vaporesso PM40 | Vaporesso Gen X | Aspire PockeX | Vaporesso SWAG PX80

Mer information

Vikt 79 g
E-Juice