Vaporesso Luxe 2 Kit (220W, 8ML) 2 TFT färg-touchscreen

Vaporesso Luxe 2 Kit

1.099 kr

Lämplig för e-juicer med 70/30 VG/PG

Vaporesso LUXE 2 (II) Kit är ett helt nytt kit i LUXE-serien från Vaporesso. Kitet består av modden LUXE 2 som går upp till 220 W samt den stora tanken NRG-S med 8 ml vätskekapacitet.

Denna mod kräver 2 st 18650-batterier (köpes separat) och är kompatibel med samtliga Vaporesso GT Coils.

Beskrivning

Vaporesso Luxe 2 Kit (220W, 8ML) information:

Vaporesso LUXE 2 (II) är en helt ny mod i LUXE-serien som går upp till 220 W mod samt har stöd för 2 st 18650-batterier (säljes separat), en stor 2″ TFT touchscreen färgdisplay med ett uppgraderat gränssnitt och snabbladdning upp till 2,5 A via Micro USB (kabel medföljer). Avfyrningshastigheterna är som tidigare LUXE-versionen fortfarande på låga 0,001 sekunder vid tryck på knappen. Tanks upp till 30 mm passar på denna mod.

Detta kit från Vaporesso är en eftergångare av den originella LUXE-modden. Luxe 2 har ett helt nytt chip/kretskort (AXON) med flera nyheter. Modden har t.ex. Pulse Mode som boostar förångningen varje 0,02 sekund för jämnare effekt. ECO Mode optimerar inställningarna för längre batteritid. Smart TC känner automatiskt av om coilsen har stöd för temperaturkontroll och justerar inställningarna åt dig. Det enda du behöver ändra är temperatur. DIY-läget ger dig full kontroll över Variabel Watt (VW), variabel Volt (VV), kurvor (CCW), ByPass (mech-liknande), Smart Temperature Control (STC) med mera.

Detta LUXE II Kit drivs av 2 st 18650-batterier (inga batterier ingår i kitet).

Vaporesso NRG-S Tank
Vaporesso NRG-S tank är en 8 ml stor tank med pull-and-push teknik. Coilsen sätts i genom att  de trycks in istället för att skruvas på. Tanken är kompatibel med samtliga Vaporesso GT coils, vilket ger dig stora valmöjligheter. Det medföljer två stycken typer av mesh coils – GT4 Meshed (0,15 ohm) och GT Mesh (0,18 ohm). Påfyllning sker via ett skjutbart topplock, så du behöver inte skruva upp något. Tanken har ett isoleringslager mellan vätskekammaren och drip tipen, så att den mesta av värmen stannar i e-juicen istället för att ledas upp till munstycket.

Vaporesso Luxe 2 Kit innehåll:

• 1 st Vaporesso LUXE Mod
• 1 st Vaporesso NRG-S Tank (8 ml)
• 1 st Vaporesso GT4 Meshed Coil (0,15 ohm, förmonterad)
• 1 st Vaporesso GT Mesh Coil (0,18 ohm)
• 1 st Reservglas med 5 ml vätskekapacitet (rakt glas)
• 4 st Extra packningar/o-ringar
• 1 st Micro USB-kabel för laddning & uppdateringar
• 1 st Användarmanual

Kategori: Startkit

Varumärke: Vaporesso

Används med följande coils: Vaporesso GT Coils

Fler startkits från olika tillverkare: Aspire PockeX | Vaporesso SWAG PX80

Ytterligare information

Vikt 79 g
Varumärke

Vaporesso