Vaporesso Target 80 Kit (5 ml, 80 W)

Vaporesso Target 80 Kit

699 kr

Lämplig för e-juicer med 70/30 VG/PG

Vaporesso Target 80 Kit är en kombo av Vaporesso Target 80 Mod med en Vaporesso GTX Podtank 26. Detta kit har ett stort inbyggt batteri på 3000 mAh. Tanken rymmer 5 ml e-juice och fylls via top-fill (ovanifrån). Denna tank har ett justerbart luftflöde så att du kan justera utifrån eget önskemål. Tanken är kompatibel med de flesta GTX Coils (Endast V2-varianterna med triple silicone).

Beskrivning

Vaporesso Target 80 Kit (5 ml, 3000 mAh)

Vaporesso Target 80 Kit är en modern e-cigarett som går upp till 80 W och har ett inbyggt batteri. Den använder den nya 26 mm diameter podden GTX POD 26 som rymmer 5 ml e-juice och fylls på via skruvbart topplock. Luftflödet går att justera genom att vrida på luftreglaget. AXON Chippet i modden tillåter för bland annat VW läge, vilket är ett standardläge som du fritt kan justera vilken Watt du vill använda från 5–80 W. Denna maskin har även ett läge för Pulse Mode och F(t) Mode som optimerar förångningen och tillåter för högre smakåtergivning och tätare ånga.

Vaporesso GTX Coils
Detta kit levereras med den välkända GTX-coils-serien där två coils medföljer. GTX är en serie med främsta fokus på Mesh-coils med jämn förångning och mer tryck i både smakåtergivning och ångproduktion än traditionella coils. I paketet ingår en GTX 0.2 ohm Mesh coil samt en GTX 0.3 ohm Mesh Coils.

Instruktioner för användning:

Montering av ny coil: Kolla att podden inte är fylld innan du byter ut din coil. Tryck in den nya coilen i poddens anslutning tills coilen sitter fast.

Byte av coil: Se till att podden är tom innan ditt byte. Dra ut den använda coilen. Tryck in den nya coilen i poddens anslutning tills den fastnat.

 

Byte vaporesso coils

Påfyllning av e-juice: Skruva av topplocket från podden. Fyll därefter på med e-juice i påfyllningshålet. Skruva tillbaka topplocket. Vänta 5 minuter så att e-juicen får tid till att återfukta coilens bomull innan användning.

Vaporesso påfyllning e-juice

 

Podmontering: Kolla att en coil är färdigmonterad i podden och tryck in den i batteriets podanslutning. Podden behöver tryckas ner helt för optimal anslutning.

Start & avstängning: Klicka på avfyrningsknappen 5 gånger inom 2 sekunder för att starta eller stänga av modden.

Justering av luftflöde: Du vrider på luftflödesreglaget för att ställa in önskat motstånd från luftflödet.

Starta vejpa: När enhetens gränssnitt är låst kan man börja inhalera via munstycket och håll därefter inne avfyrningsknappen för att starta förångningsprocessen. Därefter släpper man på knappen och andas ut långsamt.

Ladda batteriet: Lägg in USB-kabeln i enhetens USB C-port. Efter inkoppling visar skärmen en batteriindikator och uppskattad laddningstid. USB-adaptern som används bör vara anpassad för högst 5V/2A. Enheten slutar att ladda automatiskt när batteriet är fulladdat.

Vaporesso Target 80

Vaporesso Target 80 Kit innehåll:

• 1 st Vaporesso TARGET 80 MOD
• 1 st Vaporesso GTX PODTANK 26 (5 ml / 2 ml TPD)
• 1 st Vaporesso GTX 0,2 Ω MESH Coil (I förpackningen)
• 1 st Vaporesso GTX 0,3 Ω MESH Coil (I förpackningen)
• 1 st USB C-kabel
• 1 st Användarmanual
• 1 st Garantikort

Vaporesso Target 80 Kit

Kategori: Startkit

Varumärke: Vaporesso

Används med följande coils: Vaporesso GTX Coils

Fler startkits från utvalda tillverkare: Vaporesso Luxe II | Vaporesso Gen X | Aspire PockeX | Vaporesso SWAG PX80

Ytterligare information

Vikt N/A