Vaporesso Zero S Pod Kit (650 mAh, 2 ml)

Vaporesso Zero S Pod Kit

249 kr

Lämplig för nikotinsalter och 50/50 e juicer

Vaporesso Zero S Pod Kit är den senaste generationen av Zero-familjen. Poddarna innehåller 2ml e-juice och har ett tätt luftflöde och aktiveras vid inandning. Med Zero S behöver du inte tänka på inställningarna – enheten justerar automatiskt inställningarna beroende på vilken pod du använder med den. När 650 mAh-batteriet tar slut, laddar du det med USB C-kabeln (medföljer). Vaporesso Zero S är lämplig för e-juice med upp till 50 VG-blandningar och fungerar med både låga och höga nikotinnivåer.

Beskrivning

Vaporesso Zero S Pod Kit (2 ml, 650 mAh)

Vaporesso Zero S Pod Kit är den senaste versionen av Zero-familjen. Poddarna rymmer 2 milliliter e-vätska och har ett tätt luftflöde, de aktiveras genom inandning. Med Zero-S behöver du inte oroa dig för några inställningar – enheten anpassar automatiskt inställningarna baserat på vilken pod du använder med den. När 650 mAh-batteriet tar slut laddar du på det via USB C-kabeln (medföljer). Vaporessos Zero S är lämplig för e-vätskor som innehåller 50/50 VG och PG, den är effektiv för både låga och höga nikotinkoncentrationer. Detta kit är MTL-kompatibelt, det har ett begränsat luftflöde. Vaporesso Zero S Kit är kompatibel med 1,2 ohm MESH Pod, 1,0 ohm MESH Pod och 1,3 ohm CCELL Pod i Vaporesso Zero-podserien.

Egenskaper: 

Aktivering: Inga knappar, aktiveras via inhalering
Dimensioner: 84,9 x 31,4 mm
Podkapacitet: 2 ml
Podresistans: 1.3 Ω CCELL & 1.0 Ω MESH, 1.2 Mesh
Batterikapacitet: 650 mAh
Batteriindikator: 3 st LED-indikatorer
Laddning: USB C, 5V/1A

Innehåll i Vaporesso Zero S Pod Kit:

• 1 st Vaporesso Zero S batteri
• 1 st Vaporesso Zero 2/S 1,2 ohm MESH Pod (2 ml)
• 1 st USB C-kabel
• 1 st Användarmanual

Användning av Zero S Pod Kit

Montering & byte av ersättningspodd
Dra ur den förbrukade podden ur enheten och montera en ny podd i enheten. Vid första användningstillfälle se till att dra bort klistermärket på den förmonterade podden.

Så fyller du på med e-juice

E-juicen fylls på via påfyllningshålet på undersidan av podden. Vid första påfyllningstillfället vänligen vänta minst 5 minuter så att bomullen i coilen hinner återfuktas (primas) innan användning. Därefter kan du börja vejpa direkt via inhalering (krävs inga knappar).

 

 

Kategori: Startkit

Varumärke: Vaporesso

Används med följande poddar: Vaporesso Zero 2 & S Ersättningspoddar

Andra liknande podsystem: Vaporesso LUXE Q Pod Kit | Vaporesso LUXE PM40 Kit

Ytterligare information

Vikt 150 g