Wirice Launcher Tank (2/5ML 25mm)

319 kr

Wirice Launcher Tank har en 25 mm diameter tank som rymmer 2 ml vätska med den förmonterade PCTG-behållaren. Denna kan dock uppgraderas till 5 ml med det medföljande bubbelglaset. Påfyllning av e juice sker via skruvbart topplock. Bottenluftflödet är justerbart och har två ingångar. Coils monteras ovanifrån istället för underifrån i detta system. Mesh coilsen som medföljer är designade för att producera mycket ånga och ge mer smak.

Beskrivning

Mer info om Wirice Launcher Tank

Wirice Launcher Tank har en 25 mm diameter tank och rymmer 2 ml vätska med den förmonterade PCTG-behållaren. Tanken kan uppgraderas till 5 ml med det medföljande bubbelglaset. Vätskepåfyllning av e juice görs via skruvbart topplock. Bottenluftflödet är även justerbart. Denna tank från Wirice använder den nya innovativa SIL-tekniken (slide-in-loading), vilket innebär att coils monteras ovanifrån istället för underifrån. Dvs under själva 810 drip tipen (munstycket). Mesh coilsen som medföljer är designade för att producera mycket ånga och samtidigt fokusera på en rik och fyllig smak.

Följande coils medföljer till Wirice Launcher Tank:

• Wirise 0,15 ohm WM801 Mesh Coil
• Wirise 0,21 ohm WM801 Mesh Coil

Wirice Launcher Tank har Slide-In-Loading (SIL) teknologi

Det speciella med denna tank är monteringen av coilsen. Istället för att skruva bort basen som för de flesta andra modeller, skruvar du på Wirice Launcher Tank istället bort munstycket (drip tip). Coilsen placeras därefter i hålet under munstycket och munstycket skruvas sedan tillbaks. Dessa coils har inga gängor men hamnar ändå rätt tack vare ett fjädrat e-juiceblock i tanke. För att komma åt monteringshålet skruvar du ur drip tipen. Detta systemet kallas för slide-in-loading (SIL) och är en förbättrad teknik med mindre risk för spill och läckage.

Innehåll i paket för Wirice Launcher Tank

1 st Wirice Launcher Tank (2 ml)
1 st 0,15 ohm W801 Mesh Coil
1 st 0,21 ohm W802 Mesh Coil
1 st Tillbehörspåse
1 st Bubbelglas (5 ml)
1 st Användarmanual

Kategori: Tanks/RDA

Varumärke: Wirice

Fler tanks från utvalda varumärken:

Ytterligare information

Vikt 79 g
Välj färg

Matte Black, Gunmetal

Varumärke

Wirice