Visa Filter

Visar alla 4 resultat

Visa Filter

Visar alla 4 resultat

The Fog Clown e-juice, skruvade fruktsmaker till perfektion!

The Fog Clown Startades upp av Eros Ventures år 2016 och är registrerat i Malaysia. Sedan uppstarten har dom växt sig till att bli ett välkänt varumärke och stora ute på marknaden. Deras ejuicer är väldigt unika men så otroligt genomtänkta och professionellt blandade, smaken säger allt om kvalitén i dessa ejuicer. Fog Clown erbjuder 6 olika smaker i 50ml shortfill och vi på vapehuset har dom alla! Blandningen är 70VG/30PG vilket är i stort sätt standard på ejuicer så denna funkar lika bra att ha i din tank eller rda/rta.

Dessa e-juicer från The Fog Clown säljer vi på Vapehuset.se

  • The Fog Clown Lykos – Här får du färska och smakrika svartvinbär mixade med söta och tropiska litch´s med en perfekt mängd kylning.
  • The Fog Clown Barmon – Här bjuds ni på en klassisk dryck ifrån Malaysia, vid inhalering av denna ejuice får du den fräscha smaken av citron och därefter en kylande känsla.
  • The Fog Clown Sajos – En jordgubb/kiwi ejuice blandad till perfektion. När du tar din första inhalering av sajos så kommer du känna smaken söta jordgubbsklubbor.
  • The Fog Clown Gallo – Här bjuds du på en smakrik mix av söta vindruvor och en väldigt len och väldigt fräsch smak av Aloe väldigt uppfriskande ejuice.
  • The Fog Clown Pinkos – Pinkos bjuder på en välbalanserad smak av rosa lemonad och söta bär blandat med en perfekt kyla och en touch av citron.
  • The Fog Clown Mojos – Här får du en speciell och otroligt god ejuice, smakerna som är i denna ejuice är: lime, mango, mojito och en hint av söt mint och cooling. Detta är en smak som kommer att jaga dig dag ut och dag in ju mer du puffar på den.

Vad tycker vi på vapehuset om e-juicerna från The Fog Clown?

Vår sammanfattning är… Gillar du udda/skruvade blandningar på ejuice som vi gör? Då har du hittat rätt ejuicer för dig. Skaparen har verkligen lagt ner tid och omtanke för att få fram dessa underbara smakprofiler som garanterat sticker ut från mängden av alla ejuicer ute på marknaden. Av denna anledning har vi valt att ha samtliga smaker i vårat sortiment. Du kommer garanterat hitta en The Fog Clown smak som du tycker om från dessa 6 olika smakprofiler. Vi själva har testat hela Fog Clowns ejuice linjen och har provat dom alla på olika moddar, rda/rta och inte 1 enda av dessa smakar det minsta udda. Det är första gången vi provar en hel ejuice linje där alla juicer faktiskt är goda att vejpa på. The Fog Clown har inte bara lagt ner tid på sina ejuicer utan även på etiketterna och kartongerna som flaskorna skickas i. Så en extremt stor eloge till The Fog Clown för att dom har skapat dessa perfekta och underbara ejuicer till oss vejpare att puffa på varje dag!