Visa Filter

1 produkt

Visa Filter

1 produkt

Twelve Monkeys Vapor, bolaget bakom alla de kända e-juicerna

Twelve Monkeys Vapor är ett kanadensiskt e-juice företag och är ett av de mest välkända och etablerade företagen för premium e-juicer i världen. Deras juicer är blandade med ett högre VG förhållande där alla smaker följer ett tropiskt tema. Varje juice har sin egen unika kombination av frukter och du kan bokstavligen känna smaken av varje lager av frukt när du vapar dessa e-juicer.
12 Monkeys bevarar alltid sin livssyn och ultimata mål av “Kvalité” över “Kvantitet” och vi måste förmedla att vi är väldigt imponerade med Twelve Monkeys. Alla flaskor från 12 Monkeys ejuicer kommer i 60ml flaskor med 50ml ejuice i. Detta lämnar plats för 1×10 ml nikotinshot om du önskar att blanda in det.

Vilka Twelve Monkeys ejuicer erbjuder vi på Vapehuset?

 • Twelve Monkeys Matata – Mörka och friska druvor är en av smakerna du kommer få först sen övergår det till en syrlig och söt smak av röda äpplen.
 • Twelve Monkeys Macaraz – Frukter och bakverk går hand i hand! Här får du franska söta macarons med en syrlig hallonfyllning och knapriga mandlar i en helt underbar kombo.
 • Twelve Monkeys Bonogurt – Här får du en lagom söt ejuice med smak av jordgubb blandat med lite andra röda frukter och sist men inte minst en len och krämig yoghurtsmak.
 • Twelve Monkeys Tropika – Denna tropiska ejuice kommer få dig att gå helt bananas över alla olika och hemliga frukter som är blandat i denna flaska med “flytande guld”
 • Twelve Monkeys Congo Cream – En krämig och gräddig smak av vanilj träffar först dina smaklökar sen kort därpå kommer en klockren smak av färska och söta jordgubbar.
 • Twelve Monkeys Kanzi – Denna e-juice har en unik och underbart god blandning av jordgubbar, vattenmelon och kiwi. Du kommer inte kunna ställa ifrån dig denna flaskan!.
 • Twelve Monkeys Mangabeys – Vill du prova på en tropisk skönhet då är denna ejuice något för dig! Här får du en blandning av söt mango tropisk guava och solmogen ananas.
 • Twelve Monkeys O-Rangz – Här får ni en frukostbaserad ejuice med smak av söta flingor och en kall och len mjölk som avslutas med en touch av citron för en fräsch smak.
 • Twelve Monkeys Harambae – En explosion av citrus frukter med en hint av tropiska inslag. Här får du en mix av fräsch grapefrukt, syrlig citron, lime och saftig blodapelsin.
 • Twelve Monkeys Hakuna – Här blir du bjuden på saftiga och syrliga äpplen som är blandade med smakrika och mogna tranbär i en helt underbar och söt kombo.
 • Twelve Monkeys Circle of Life – Sött och fruktigt e-juice som ger en riktigt god päronsmak
 • Twelve Monkeys Jungle Secrets – Exotiska frukter i en härlig harmoni med smak av mango och litchi.

Vad tycker vi på Vapehuset om 12 Monkeys e-juicer?

Vi känner att Twelve Monkeys har behärskat detta med att blanda och hitta rätt balans vad gäller fruktiga smaker. De komplicerade fruktrecepten som är utvecklade i varje e-juice har äntligen blivit tillgängliga i Sverige och runt om hela Skandinavien och vi kan inget annat göra än att tacka och ta emot denna möjlighet. 12 Monkeys e-juicer är höga i VG förhållande vilket är riktigt bra när man vill vapa stora moln utan att kompromissa med smaken som deras e-juicer erbjuder. Vi på VapeHuset är hur stolta som helst över att få erbjuda våra kunder 12 Monkeys E-juice.