Twist Eliquids e juice

Hos oss på Vapehuset.se får du tillgång till Twist Eliquids e-Juice billigt. Vi tillhandahåller 10 st av de mest eftertraktade e juice smakerna som Twist Eliquids erbjuder. Skulle du mot förmodan inte finna det du söker är du välkommen att göra en förfrågan efter fler smaker.

Visa Filter

Visar alla 10 resultat

Visa Filter

Visar alla 10 resultat

Högkvalitativa e juicer från välkända Twist Eliquids

Tillverkade i Los Angeles och tillgängliga i över 50 olika länder, dom har priser på hyllan för deras otroligt välkomponerade och smakrika ejuicer. Twist Eliquids erbjuder er en mängd olika typer av frukt juicer men även bakery juicer likaså allt är av den högsta kvalitén för att du som kund ska bli nöjd med de produkter som twist eliquids förser alla vapers med världen över.

Här kommer en lista med de ejuicer som vi har i vårat sortiment.

Twist Eliquids – Honeydew Melon Chew – Här får du en munvattnande blandning av söta och saftiga honungsmeloner blandat med mogen cantaloupe för en helt underbar och frisk kombo.

Twist Eliquids – Chilled Melon Remix – Här bjuds du på en ren o skär klassisk honungsmelonssmak som du kan avnjuta ute i solen eller hemma en kall o dyster vinterdag för att liva upp stämningen lite.

Twist Eliquids – Watermelon Madness – Saftig och smakrik vattenmelon i en frisk och smått syrlig lemonad dryck, det är en ejuice du kommer ha problem med att ställa på bordet eller i hyllan.

Twist Eliquids – Iced Pink Punch Lemon – Färsk lemonad smaksatt med röda söta bär i olika smaker vilket ger dig en härlig smak av Pink Lemonade med en kylande känsla.

Twist Eliquids – Peach Blossom Lemon Twist – Nypressade citroner mixat med mogna och fräscha persikor blir till en helt underbart bubblig och syrlig lemonad med en gnutta kylning på slutet.

Twist Eliquids – Golden Coast Lemon Bar – Är den perfekta blandningen av syrlig citronkräm med en len och rik smak av mörbakelse, en oerhört välkomponerad och god bakery ejuice med syrliga och fräscha noter.

Twist Eliquids – Wild Watermelon Lemonade – Här bjuds ni på en simpel men sofistikerad lemonad blandning som är infuserad med saftiga och smakrika vattenmeloner för en perfekt sommarvejp!.

Twist Eliquids – Golden Honey Bomb Twist – Är ni ute efter en magnifik skapelse som binder ihop färsk krämig mjölk med himmelska övertoner av söt honung, en väldigt krämig och len ejuice för dig att avnjuta.

Twist Eliquids – Tropical Pucker Punch – Är du sugen på något tropiskt och värmande? Då har ni här en väldigt genomtänkt tropisk ejuice, med smaker av ananas,blåbär,citron och lite andra tropiska godsaker smarrigt gott!.

Twist Eliquids – Mango Cream Dream – Smakrik tropisk mango i all ära men här kommer en liten twist på det hela, dom har här tillsatt en en krämig och smakrik vanilj och toppat med en len söt och fluffig grädde som avslut.

Vad tycker vi på vapehuset om Twist Eliquids olika ejuicer?

Vi på vapehuset verkligen älskar dessa olika smakprofiler som de bjuder på här, därav har vi valt att ha 10 olika sorters smaker från Twist Eliquids. Gillar man citroner mixat med andra saftiga frukter eller är svag för olika sorters meloner då har ni hittat rätt!. Ni får blandningar som är så väl genomtänkta att ni kommer bli kära i dessa ejuicer för det är vi.