Visa Filter

Visar alla 9 resultat

Visa Filter

Visar alla 9 resultat

Goda dessertsmaker från Vapers Treats e-juicer

Om du är sugen på ejuicer med smakprofiler av olika bakelser eller godis så borde du kolla in Vaper Treats. De tillhandahåller högkvalitativa ejuicer och har samtidigt lyckats producera hit efter hit med munvattnande och färskbakade desserter och godissorter. De kommer i en Chubby Gorilla flaska som är sprängfylld med smakrik ejuice flaskan har bokstavligen allt man kan önska sig!

Nedanför kommer vi lista alla olika ejuice smakprofiler som vi erbjuder från Vaper Treats

Vaper Treats Pixy Dip – Söta och smakrika lila druvor i en härlig godismix kommer lämna dig trånande efter mer utav denna underbart välsmakande ejuice.

Vaper Treats Cool Rush – En perfekt mixad menthol/mint godis, du kommer känna en rush av mintig och söt smak som kittlar dina smaklökar otroligt gott med en kylande känsla.

Vapers Treats Cinna-Fun – Ger en känslan av att puffa på varma kanelbullar. Om varma kanelbullar toppade med söt glasyr är din grej så har du hittat helt rätt med denna ejuice.

Vapers Treats Ice Cream Cake – Vad finns det att inte älska med en rik och krämig glasstårta? För många av oss så är smaken något som påminner om en barndom.

Vaper Treats Mr.Malts Flurry – Rik och krämig milkshake som är fulladdad med chokladkaka och krämig vanilj. Perfekt för er som är ett stort fan av rik och krämiga milkshakes.

Vaper Treats Pebbles Cheesecake – Här får du en kombo av cheesecake blandat med sötheten och smaker som tutti-frutti strössel ger.

Vaper Treats Strawberry Cookie Butter – Är en saftig blandning av jordgubbar och söta smörkakor som lovar att tillfredsställa dina mest sötaste begär.

Vaper Treats The Cupcake Man Blueberry – Perfekta ejuicen om du älskar smakrika sötsaker. Om du gillar fluffiga cupcakes toppade med krämig blåbärskristyr, då är detta för dig.

Vaper Treats The Cupcake Man Strawberry – Om du drömmer om fluffiga cupcakes på en daglig basis, gör då gottegrisen i dig en tjänst och införskaffa dig en flaska av denna otroligt krämiga och goda ejuice med smaker av vaniljcupcake.

Vapehusets sammanfattning om Vaper Treats olika smakprofiler.
Vapers treats har levererat de mest rusgivande godis och bakery ejuicerna till oss vape lovers som finns och vi är stolta över att kunna handhålla av deras produkter här på Vapehuset. De har bemästrat konsten av att kunna kombinera de bästa bakade desserterna och få till klockrena godissmaker. Om du ännu inte hört talas om Vapers Treats, så har du sannerligen gjort det nu. Testa de en efter en och tacka oss efter.