Visa Filter

Visar alla 6 resultat

Visa Filter

Visar alla 6 resultat

Vont e cigg – Vad är det och hur fungerar detta vape podsystem?

VONT One-podsystem är ett stängt vape system som innehåller en enhet (som är en e-cigarettanordningen som inte ska kastas) tillsammans med förfyllda ersättningspoddar som innehåller e-juice. Varje förfylld podd fästs på VONT One-enheten. När den är slut så kastar du podden och byter ut den mot en ny. Varje förfylld pod från Vont ger dig cirka 250 puffar och är förfylld med 1 ml ejuice. Vont One e ciggen har inga knappar därför aktiveras enheten enbart genom munstycket. Allt du behöver göra är att i huvudsak puffa genom VONT One-munstycket. När din förfyllda e-juice i din VONT One Pod är klar, kastar du den på ett säkert sätt och sätter sedan in en annan pod. VONT poddarna är användarvänliga och enheten kräver bara laddning vilket tar ungefär 30 minuter för en full laddning. Podsystemet från Vont Vape finns för närvarande endast i färgen svart. VONT poddsystemet erbjuder dig just nu tre olika smaker för närvarande som är följande: Juicy Berry, Creamy Tobacco och Fresh Mint. Vont ersättningspoddar finns i olika alternativ av nikotin med allt från 0MG nikotin till 10MG och slutligen 20MG. Som vi tidigare nämnt är nikotin väldigt beroendeframkallande därför rekommenderar vi inte dessa produkter till någon!

Vont One Vape e cigg

Vad ingår i Vont Startkit och hur kommer jag igång med min vape?

I Vont paketet ingår ett poddsystem med ett 250 mAh batteri som tar ungefär 30 minuter att ladda. Den är laddad när du öppnar paketet för första gången så att du kan komma igång med din e cigg direkt. Vape systemet har en coil med 1.5 ohm spänning och ersättningspoddarna en kapacitet för 1 ml e juice vilket motsvarar ungefär 250 st puffar innan de tar slut. Förutom maskinen medföljer 3 x 1 ml poddar i smaker: Juicy Berry, Creamy Tobacco och Fresh mint i 20MG styrka. Tänk på att nikotin är väldigt beroendeframkallande därför rekommenderar vi inte det till någon.

Vont kvalitet och standarder för deras poddsystem urklippt ur deras hemsida

Vont One är skapad av ett svenskt bolag som satsat på att ta fram en lättanvänd produkt som skall vara utformad för vuxna rökare som söker sig till ett alternativ till cigaretter. När man tagit fram Vont e cigg har man satt fokus i att den skall vara lätt att använda. Man har tagit bort alla onödiga  extra funktioner funktioner på sin vape. Du klickar i en pod för att komma igång. I startpaketet ingår allt du behöver för att komma igång. En pod och en usb laddare för att ladda upp din e cigg. Alla Vont-enheter har testats och utvärderats för att uppfylla kraven på elektrisk och elektronisk säkerhet, hälsa och miljö och att de överensstämmer med EU:s CE-krav.

Hur smakar vape engångspoddarna som Vont One e cigg erbjuder?

Här under ska vi försöka ge en enkelt beskrivning av hur Vont poddar smakar:

Vont One Creamy Tobacco poddar – Här får du en chokladsmak mixad med tobakssmak.

Vont One Fresh Mint poddar – En smak av mint (ganska intensiv smak)

Vont One Juicy Berry poddar – Här får du en smak av olika bär

Du måste ha en Vont sticka för att kunna klicka in dessa poddar och börja röka. Dessa poddar kommer med 0, 10 och 20MG. Du väljer själv vilken nikotinnivå du önskar.