Visa Filter

Visar alla 5 resultat

Visa Filter

Visar alla 5 resultat

Vont e cigg – Vad är det och hur fungerar detta vape podsystem?

VONT One-podsystem är ett stängt vape system som innehåller en enhet (som är en e-cigarettanordningen som inte ska kastas) tillsammans med förfyllda ersättningspoddar som innehåller e-juice. Varje förfylld podd fästs på VONT One-enheten. När den är slut så kastar du podden och byter ut den mot en ny. Varje förfylld pod från Vont ger dig cirka 250 puffar och är förfylld med 1 ml ejuice. Vont One e ciggen har inga knappar därför aktiveras enheten enbart genom munstycket. Allt du behöver göra är att i huvudsak puffa genom VONT One-munstycket. När din förfyllda e-juice i din VONT One Pod är klar, kastar du den på ett säkert sätt och sätter sedan in en annan pod. VONT poddarna är användarvänliga och enheten kräver bara laddning vilket tar ungefär 30 minuter för en full laddning. Podsystemet från Vont Vape finns för närvarande endast i färgen svart. VONT poddsystemet erbjuder dig just nu fem olika smaker för närvarande som är följande: Juicy Berry, Creamy Tobacco, Sweet Mango, Smooth Vanilla och Fresh Mint. Vont poddar finns i olika alternativ av nikotin med allt från 0MG nikotin till 10MG och slutligen 20MG. Som vi tidigare nämnt är nikotin väldigt beroendeframkallande därför rekommenderar vi inte dessa produkter till någon!

Vont One Vape e cigg

Såhär kommer du ingång med Vont startkitet

I Vont paketet ingår ett poddsystem med ett 250 mAh batteri som tar ungefär 30 minuter att ladda. Den är laddad när du öppnar paketet för första gången så att du kan komma igång med din e cigg direkt. Vape systemet har en coil med 1.5 ohm spänning och ersättningspoddarna en kapacitet för 1 ml e juice vilket motsvarar ungefär 250 st puffar innan dem tar slut. Förutom maskinen medföljer 3 x 1 ml poddar i smaker: Juicy Berry, Creamy Tobacco och Fresh mint i 10MG styrka. Ett liknande system som påminner om Vont Vape är VOOM som vi även säljer på Vapehuset. Tänk på att nikotin är väldigt beroendeframkallande därför rekommenderar vi inte det till någon.

Vont kvalitet och standarder, urklippt ur deras hemsida

Vont One är skapad av ett svenskt bolag som satsat på att ta fram en lättanvänd produkt som skall vara utformad för vuxna rökare som söker sig till ett alternativ till cigaretter. När man tagit fram Vont e cigg har man satt fokus i att den skall vara lätt att använda. Man har tagit bort alla onödiga  extra funktioner funktioner på sin vape. Du klickar i en pod för att komma igång. I startpaketet ingår allt du behöver för att komma igång. En pod och en usb laddare för att ladda upp din e cigg. Alla Vont-enheter har testats och utvärderats för att uppfylla kraven på elektrisk och elektronisk säkerhet, hälsa och miljö och att de överensstämmer med EU:s CE-krav. Har du fler frågor eller funderingar så tveka inte att maila, ringa eller besöka vår Vape butik i Stockholm där du även kan testa smakerna från Vont i nikotinfritt format.

Vont To-Go nu även i nytt format i form av engångscigarett

Vont Vape lanserade även Juli 2021 sin första engångs e-cigaretter som kommer i 17 olika smaker med styrkor 0MG nikotin och 20MG nikotin. Detta efter att man har sett att det finns en stor efterfrågan i den Svenska marknaden. Produkten heter Vont To-Go 800 och kommer i lite nya smaker utöver de som finns i Vont poddarna. En engångspodd som dessa produkter även kallas med ett annat namn fungerar precis som Vont Vape stickan, den enda skillnaden är att man kastar hela apparaten istället för själva podden. En annan etablerad aktör som erbjuder liknande produkter är N One engångsvape som man hittar i vanliga tobaksbutiker och även i bensinstationskedjan Circle K.