Visa Filter

Visar alla 2 resultat

Visa Filter

Visar alla 2 resultat

Vozol Engångs Vape – Ny teknik ger förbättrad smak

En av de viktigaste fördelarna med Vozol Vape-enheter är deras användarvänlighet och nya teknik som möjliggör en smakupplevelse som håller i sig under hela engångs e-cigarettens livslängd.

 

Vozol använder sig av bättre coils
Istället för att helt enkelt använda normal värmetråd från några okända fabriker med instabil kvalitet, har VOZOL deras egenutvecklade VAMT (Vozol Authorized Mech Technology) för att se till att varje enhet med mesh coil uppfyller den allra höga kvalitetsstandarden.

Genom att använda VAMT ger mesh-coilen en mjukare och upp till 50 % rikare smak på sina engångsvapes med smak som håller i sig till sista blossen.

 

Bättre material
Bomull är bäraren av e-vätskan, och dess kvalitet påverkar smaken och konsistensen av den övergripande smaken.

VOZOL insisterar på att använda den bästa ekologiska bomullen på marknaden och ser till att applicera den på vape-enheter enligt deras strikta designriktlinjer.

 

 

Smakinnovation
Vozol har ett unikt utbud av smaker som oftast inte hittas bland andra varumärken. De testar allt inhouse och producerar på så sätt unika smaker som du inte får tag på någon annanstans.

Ett speciellt team av smakexperter hjälper till att kontinuerligt utveckla nya smaker och hittills är 30 % av smaklistan exklusiva smaker för Vozol varumärket.