Visa Filter

Visar 1–12 av 85 resultat

Vad är MTL Vaping?

Traditionella e-vätskor blandas i förhållanden mellan 70VG | 30PG men med MTL e-juice kommer du alltid att upptäcka att PG-förhållandet är högre. Vanligtvis blandas MTL-vätskor vid 50VG och 50PG därför hänvisar vissa människor också till MTL-vätskor som 50 / 50 ejuice.

Så när du tänker på MTL vätska tänk alltid på högre förhållande i PG. Detta kan vara nikotinfritt som en MTL Shortill eller ett nikotinsalt. MTL e-vätskor används främst för mun till lungvaping, även känd som MTL

Det högre PG-förhållandet gör att e-juicen är tunnare och kan absorberas i din vaping coil mycket snabbare. Du kan vape den med högre eller lägre motstånd. MTL e-liquid i allmänhet är rökarens förstahandsval, eftersom smakintensiteten är hög, men ännu viktigare, så är halsen träffad.

Vad är skillnaden mellan MTL & DTL Vaping?

Du kanske också vill veta vad skillnaden är mellan direkt till lunga (DTL) och mun till lunga (MTL) vaping är? Skillnaden är faktiskt väldigt enkel.

DTL-vaping är när du andas in vapen direkt från din vaping-enhet, rakt ner i lungorna. Mycket likt när du andas in frisk luft. Till exempel när du andas in frisk luft sugs luften in rakt in i dina lungor. Denna typ av vaping är också känd som sub-ohn vaping eller annars känd som DTL vaping.

Men med mun till lunga (MTL) liknar detta traditionell tobaksrökning. Du tar vanligtvis blossen in i munnen (steg 1) och andas sedan in blossen ytterligare i lungorna (steg 2). Med tanke på de extra stegen ger det inte bara en halsträff, utan även mer smak smakas.

Vilket coil motstånd ska jag använda för MTL vaping?

För MTL Vaping är det bättre att du använder coil som sträcker sig från 0,6OHM – 1,8OHM.

De vanligaste coil som används för MTL är antingen 0,6OHM, 0,8OHM och 1,2OHM.

Mer information om MTL-Coil resistans

Högresistans MTL-Coil = Över 1,0 Ohm

MTL-Coil med låg resistans = Allt under 1,0 Ohm

Vilken typ av E-Juice & Kit behövs för MTL vaping?

Pod-kit är förstahandsvalet för MTL-vaping. De är vanligtvis alltid begränsade i luftflödet och använder högresistans vape-spolar som leder till en mer ökad halsträff. Pod Kit kommer alltid att behöva MTL e-vätskor, eftersom spolarna inte kommer att kunna stödja e-juice med hög VG (eftersom ejuice med hög VG kommer att vara för tjock för att spolarna ska klara av).

Om du använder High VG e-vätskor i ditt pod-kit kommer du definitivt att bränna ut dina spolar väldigt snabbt, och det kommer också att leda till torra träffar (dunstar och ingen smak kommer igenom).

MTL e-liquid gör att du enkelt kan lägga till mer nikotin till din e-juice. Försök alltid att se till att nikotinet som du använder också är 50VG | 50VG. Detta kommer att göra det möjligt för e-juicen att förbli blandad i samma förhållande som krävs för MTL Vaping.

Nedan är en sammanfattning av MTL E-Juice Vaping:

• Har alltid ett högre förhållande i PG
• Används i pod-kit/enheter
• Ger en bra halsträff, perfekt för traditionella tobaksrökare
• Nikotinsalter och Nikotinsaltshots är båda MTL e-vätskor
• Ger en bra intensiv smakträff

Vilka är de bästa MTL 50/50 E-juicerna som jag bör överväga för mitt pod-kit?

Detta beror mycket på dina preferenser i smaker. På Vapehuset erbjuder vi några av de bästa premium MTL E-vätskorna på marknaden. Alla MTL e-vätskor på denna sida är nikotinfria (0MG). Därför är de förblandade vid 50VG | 50PG och är redo att vape.
Men flaskan är tillräckligt stor för att blanda upp till 7:a nikotinshot, om du föredrar att göra detta.

OBS – Vi rekommenderar att denna MTL e-juice späds ut, läs mer info nedanför

Här nedan hittar du ett exempeldiagram på hur 50/50 Longfill MTL kan spädas ut.

• 50 ml MTL e-juice + 1 x 0 mg 50/50 shot = 0 mg/ml (totalt 60 ml)
• 50 ml MTL e-juice + 3 x 0 mg 50/50 shot = 0 mg/ml (totalt 80 ml)
• 50 ml MTL e-juice + 5 x 0 mg shot = 0 mg/ml (totalt 100 ml)

• 50 ml MTL e-juice + 1 x 18 mg shot = 3 mg/ml (totalt 60 ml)
• 50 ml MTL e-juice + 3 x 18 mg shot = 6.75 mg/ml (totalt 80 ml)
• 50 ml MTL e-juice + 5 x 18 mg shot = 9 mg/ml (totalt 100 ml)

• 50 ml MTL e-juice + 1 x 20 mg shot = 3.33 mg/ml (totalt 60 ml)
• 50 ml MTL e-juice + 3 x 20 mg shot = 7.5 mg/ml (totalt 80 ml)
• 50 ml MTL e-juice + 5 x 20 mg shot = 10 mg/ml (totalt 100 ml)

Vapehuset har följande Premium MTL Longfills i lager:

Abstract MTL: Räkna med att se en mängd olika frukter, frukter med is, drycker och tobak. Du kan till exempel experimentera med Abstract MTL Sour Blue Raspberries inklusive Abstract MTL Peach Ice.

Ace Freeze MTL: Detta är ett premiumsortiment av mentol- och mintsmaker. Du kan smaka på starka mentolsmaker som Ace Freeze MTL Arctic Menthol XL, eller även smaka på läckra smaker som Ace Freeze MTL Mojito Menthol.

Ace Tobacco MTL: Ace Tobacco är ett premiumtobak MTL-sortiment, som främst fokuserar på tobakssmakprofiler. Det finns också fusionsmixtobak som Ace MTL Butterscotch Tobacco, även Ace MTL Peach Tobacco.

Bubble Trouble MTL: Bubble Trouble MTL är en premium godisbubbelgummi MTL e-vätska. Du kommer att se många läckra godisbubbelsmaker som Bubble Trouble MTL Strawberry Watermelon Bubble bland många andra.

Caffe Barista MTL: Caffe Barista MTL är en premium MTL e-vätska som fokuserar på att ge dig den bästa kaffevapingupplevelsen. Du kan förvänta dig att se smaker som Caffe Barrista MTL Caramel Hasselnut, som är en utsökt kaffe lattesmak.

Fizztastic MTL: Fizztastic MTL är en premium MTL e-vätska som fokuserar på att ge dig de bästa brussmakerna! Du kan nu uppleva din favorit läsk direkt från din pod kit-enhet! Varför inte testa Fizztastic MTL Flying Bull om du gillar energidrycker, eller kanske prova Fizztastic MTL Apple Fizz om du är sugen på äppelläsk!

Alla MTL 50/50 Longfills på Vapehuset är nikotinfria. MTL Longfills kommer i flaskor som är 120 ml stora. Inuti flaskan kommer du att ha 50ML MTL 50VG | 50PG. E-juicen är extra koncentrerad, så du bör späda ut e-vätskan.

Så kom ihåg att du har två alternativ:

Alternativ 1: Vaporisera MTL flytande nikotinfri. För att göra detta, se till att du späder med nikotinfri basvätska (50VG/50PG)

Alternativ 2: Lägg till nikotinshot till din MTL e-juice. Du har möjlighet att lägga till upp till 7 st nikotinsprutor. Det beror väldigt mycket på hur lågt eller högt du vill att ditt nikotinintag ska vara.

Tack för att du läser, och vi hoppas att vi har kunnat svara på alla dina frågor om MTL e-liquid.