Visa Filter

Visar alla 12 resultat

Visa Filter

Visar alla 12 resultat

Engångs vapes eller e-cigaretter vad är det och hur fungerar dem?

Vapingindustrin har utvecklats genom åren men de allra första produkterna i branschen var faktiskt engångs vapes dvs ett podsystems med en förfylld e-ciggarette-enhet där en person skulle ta på sig puffar, liknande cigarett- eller tobaksrökning.

Huvudidén bakom ett engångs vapes är ett nyckelord. Enkelhet

Engångs vapes är tillverkade på ett sådant sätt att de är redo att användas direkt ur lådan. Du behöver inte oroa dig för att fixa spolar eller fylla e-juice i tanken. Tanken är att du tar ut din engångs e-cigaretter ur lådan och börjar använda den direkt.

Hur använder man en Engångs vape?

Återigen som vi nämnde i förra stycket så handlar det om att så enkelt och snabbt som möjligt komma igång med dina engångs vapes. Med det sagt så brukar oftast engångs e-cigaretter komma i en yttre förpacknings oftast i en liten kartonglåda och på insidan finner vi ett plastskydd för enheten. Öppna upp båda lådorna så du har vapen i handen. Därefter ska du på majoriteten av engångs e-cigaretterna pilla bort en plastbit på toppen och ett klistermärke på botten av maskinen. När du gjort detta så är du redo att vejpa.

Engångs e-cigaretter med upp till 800 puffar & nikotinfria alternativ

Det finns oändligt många varumärken ute på svenska marknaden när det kommer till engångs e-cigaretter, alla med olika egenskaper och smaker. Du har både engångs vapes med nikotin och utan nikotin samt med upp till 800 puffar per vape. Vi på Vapehuset säljer endast engångsvapes som är registrerade i ECID registret och därmed godkända för försäljning i svenska marknaden. Du hittar dessa produkter både på vår hemsida och även i vår fysiska e-cigg butik i Stockholm.

Vi erbjuder dessa varumärken på Vapehuset & dess egenskaper

Panther Bar: Få upp till 800 st puffar & premium mesh-coil för bättre smak & rök från denna engångs vape.

Frunk Bar: Denna engångsvape erbjuder upp till 800 puffar + ett justerbart luftflöde där du kan korrigera smak och rök.

N One: Ett känt varumärke inom engångsvape i Sverige som ger 12 olika smaker med 600 puffar

Nasty Fix: Detta är engångs e cigaretter från shortfill skaparen Nasty Juice. Deras produkt erbjuder 675 bloss med ett justerbart luftflöde.

Voom Iris Mini: Här får man upp till 600 bloss + möjligheten att ladda engångs e-ciggen. Ett alternativ för den som inte vejpar mycket.

SALT Switch: 25 olika smaker med upp till 600 puffar per engångs vape.

Vont To Go: 10 olika smaker i antingen 20MG nikotin eller helt nikotinfri variant.

eLite – 6 olika smaker med 450 puffar.