Visa Filter

Visar 1–12 av 18 resultat

Engångs vapes eller e-cigaretter vad är det och hur fungerar dem?

Vapingindustrin har utvecklats genom åren men de allra första produkterna i branschen var faktiskt engångs vapes dvs ett podsystems med en förfylld e-ciggarette-enhet där en person skulle ta på sig puffar, liknande cigarett- eller tobaksrökning.

Huvudidén bakom ett engångs vapes är ett nyckelord. Enkelhet

Engångs vapes är tillverkade på ett sådant sätt att de är redo att användas direkt ur lådan. Du behöver inte oroa dig för att fixa spolar eller fylla e-juice i tanken. Tanken är att du tar ut din engångs e-cigaretter ur lådan och börjar använda den direkt.

Engångs vapes har snabbt vuxit i popularitet

Engångs vapes har blivit allt mer populära de senaste åren, och många vänder sig till dem som ett bekvämt och lättanvänt alternativ till traditionell rökning. Låt oss först definiera vad en engångs vape är. Enkelt uttryckt är det en liten elektronisk enhet som innehåller en e-vätska, en coil (förångare) och ett batteri. Till skillnad från traditionella vapingapparater, som kan fyllas på och återanvändas, är engångsvapes designade för att användas en gång och sedan slängas.

En av de mest tilltalande aspekterna av engångsvapes är deras bekvämlighet. De är små och lätta, vilket gör dem lätta att bära runt i fickan eller handväskan. Dessutom kräver de inget underhåll eller rengöring, vilket är en stor fördel för dem som inte vill ta itu med besväret med att underhålla en traditionell vaping-enhet.

Erbjuds i många olika smakkombinationer

En annan fördel med engångs vapes är att de finns i en mängd olika smaker. Detta är särskilt tilltalande för dem som letar efter ett sätt att sluta röka eller minska sitt tobaksintag, eftersom det gör att de kan användas som ett medel för de som vill sluta röka.

Hur använder man en Engångs vape?

Återigen som vi nämnde i förra stycket så handlar det om att så enkelt och snabbt som möjligt komma igång med dina engångs vapes. Med det sagt så brukar oftast engångs e-cigaretter komma i en yttre förpacknings oftast i en liten kartonglåda och på insidan finner vi ett plastskydd för enheten. Öppna upp båda lådorna så du har vapen i handen. Därefter ska du på majoriteten av engångs e-cigaretterna pilla bort en plastbit på toppen och ett klistermärke på botten av maskinen. När du gjort detta så är du redo att vejpa.

Engångs e-cigaretter med upp till 800 puffar & nikotinfria alternativ

Det finns oändligt många varumärken ute på svenska marknaden när det kommer till engångs e-cigaretter, alla med olika egenskaper och smaker. Du har både engångs vapes med nikotin och utan nikotin samt med upp till 800 puffar per vape. Vi på Vapehuset säljer endast engångsvapes som är registrerade i ECID registret och därmed godkända för försäljning i svenska marknaden. Du hittar dessa produkter både på vår hemsida och även i vår fysiska e-cigg butik i Stockholm.

Panther Bar är ett varumärke som har blivit mycket populärt på en kort tidsperiod. Deras engångs vapes är kända för sina högkvalitativa ingredienser och unika smaker. De använder dessutom en högkvalitativ mesh coil vilket levererar en smak utöver det vanliga. Några av deras mest populära smaker inkluderar Strawberry Watermelon Bubblegum, Watermelon Ice, Pineapple Ice m.fl.

En av de utmärkande egenskaperna hos Panther Bar engångsvapes är deras användning av kvalitiva ingredienser. De använder premium bomull och en unik balans mellan smak och sötningsmedel. Tillsammans med deras mesh coils får användaren en rikligare smakupplevelse.

N One är ett annat märke som har blivit mycket populärt de senaste åren. Deras engångs vapes är kända för sin simplistiska design och användarvänliga funktioner. Några av deras mest populära smaker inkluderar Watermelon Ice, Mango Ice, Grape Ice m.fl. N One lämpar sig till nybörjare inom vaping eller som föredrar en enkel vapeupplevelse. Dessutom är N One engångs vapes designade för att vara läckagesäkra, vilket säkerställer en ren och problemfri vapingupplevelse.

Frunk Bar Mesh är ett relativt nytt varumärke, men ett som redan har fått mycket uppmärksamhet i vaping-communityt. Deras engångspoddar är kända för sina högkvalitativa material och avancerade funktioner. Några av deras mest populära smaker inkluderar Watermelon Splash, Berry Mixer, Twisted Apple m.fl.

En av de utmärkande egenskaperna hos Frunk Bar Mesh engångsvapes är deras användning av mesh coil-teknik. Detta möjliggör en smidigare och mer konsekvent vapingupplevelse, samt en längre livslängd för enheten.

Ett alternativ till traditionell rökning

Sammanfattningsvis har engångsvapes blivit ett populärt alternativ till traditionell rökning de senaste åren. De erbjuder ett bekvämt och lättanvänt alternativ för dem som vill sluta röka. Panther Bar, N One och Frunk Bar Mesh är tre av flera olika populära märken som erbjuder högkvalitativa engångs vapes med unika egenskaper och smaker. Oavsett om du är ny på vaping eller en erfaren användare, finns det säkerligen ett varumärke för engångsvape som uppfyller dina behov och preferenser.

Vi erbjuder dessa varumärken på Vapehuset & dess egenskaper

Panther Bar: Få upp till 800 st puffar & premium mesh-coil för bättre smak & rök från denna engångs vape.

Frunk Bar: Denna engångsvape erbjuder upp till 800 puffar + ett justerbart luftflöde där du kan korrigera smak och rök.

N One: Ett känt varumärke inom engångsvape i Sverige som ger 12 olika smaker med 600 puffar

Nasty Fix: Detta är engångs e cigaretter från shortfill skaparen Nasty Juice. Deras produkt erbjuder 675 bloss med ett justerbart luftflöde.

Voom Iris Mini: Här får man upp till 600 bloss + möjligheten att ladda engångs e-ciggen. Ett alternativ för den som inte vejpar mycket.

Vozol Star 600: 15 olika smaker med upp till 600 puffar per engångs vape. Här får du den senaste teknologin inom mesh med en 65% miljövänligare plast.

Vont To Go: 10 olika smaker i antingen 20MG nikotin eller helt nikotinfri variant.

Pod Salt Go – 600 puffar med 14 olika smaker som är framtagna från de kända nikotinsalterna från Pod Salt

Ett av det bredaste sortimentet inom engångsvape i Sverige på Vapehuset.se