Visa Filter

Visar alla 9 resultat

Glas Basix e-juice med hög kvalitet både på insidan och utsidan!

Glas Basix skapades av en kille som heter Sean Glas i Los Angeles 2014. Visionen var att skapa e-juicer av den bästa kvalitén oavsett hur lång tid det tog eller hur mycket pengar det kostade eller problem som orsakades. Målet var helt enkelt att fånga vape marknaden med sina välkomponerade ejuicer och det är precis vad han har gjort några år senare. I Glas Basix serien hittar du massor av e juicer i olika kategorier då man inte fokuserat på en och samma serie och hållit sig till endast en kategori. Man har alltså lyckats göra olika e juicer i olika smaker och grupper.

Glas Basix e-juice smakprofiler som vi erbjuder här på Vapehuset.se

  • Glas Basix Butterscotch Reserve – En smakrik knäck mixat med krämig RY4 för att få den perfekta tobakssmaken med ett avslutande lager av karamellsås.
  • Glas Basix Strawberry Gummy – Tänk er godiset sura snören med en twist av gummibjörnar toppad med surt pulver! Något att rekommendera för godisälskaren!
  • Glas Basix Blueberry Cake – Här får du en välsmakande vaniljkaka fylld med söt smörkräm och färska blåbär och ett toppat lager av glasyr.
  • Glas Basix Fizzy Lemonade – En blandning mellan citron/lime lemonad plus lite andra frukter mixat med en kylande menthol och bubbligt avslut.
  • Glas Basix Sugar Cookie – Denna e juice ger dig nybakade kakor med en påminnande smak av cookie dough som har en glasyr av brunt socker toppat med kanel och muskot.
  • Glas Basix Caribbean Punch – Denna e juice är en blandning av saftig persika, munvattnande ananas söta jordgubbar, syrliga äpplen och en touch av aprikos.
  • Glas Basix Banana Cream Pie – Denna e juice från Glas Basix ger dig en krispig pajbotten som är fylld med en tjock vaniljsås och karamelliserade bananer.

Såhär tycker vi på Vapehusets om e-juicerna från Glas Basix

Vill man sitta o puffa på en ejuice där man känner hur kvalitén kittlar på ens smaklökar då är Glas ejuicer valet för dig, otroligt välkomponerade och välsmakande ejuicer därav att dom har tagit sig ut på marknaden så bra som dom gjort, vi på vapehuset är stolta över att fylla upp våra hyllor med ejuicer ifrån Glas Basix!