Visa Filter

Visar alla 10 resultat

Anarchist e-juice en av favoriterna i vape Sverige

Anarchist e-juice är hög i VG och tillverkas i Amerika. E-vätskan är utformad för att locka till cloudhunters. Vilket förklarar den höga VG-aspekten då vi har många cloudhunters i Skandinavien! Det finns nio olika smaker tillgängliga i detta sortiment och de finns i 120 ml flaskor med 100ml färdigblandad e-juice för att du ska kunna tillsätta nikotin. Märkningen på flaskorna är minimal, men mycket iögonfallande. E-juicen blandas till förhållandet 75VG / 25PG. Anarchist MFG e liquid är ett varumärke som finns runt om i världen och har haft stora framgångar över hela USA, Asien och nu Europa. Vill du läsa djupare om varje smak i form av en recension så finns detta i varje produktsida.

Vilka smaker finns i Anarchists ejuice serien?

  • Anarchist Blueberry Cinnamon – Nygräddad kanelbulle som är fylld med krämigt färska och smakrika blåbär toppat med florsocker, perfekt bulle efter maten och helt kalorifri!
  • Anarchist Black – Tänk dig en riktigt färsk muffin som är fylld med färska frukter och har en topping av glasyr med smak av vanilj och söta frukostflingor ovanpå det.
  • Anarchist Blue – Tar dig tillbaka till barndomen när man alltid åt den blå slush icen. Du kommer att avguda denna ejuice för den har just den smaken av blå hallon slush ice.
  • Anarchist Green – Tänk dig mormors nybakade smörkaka fast med en twist, en krispig och krämig smörkaka toppad med en söt äppelmosblandning.
  • Anarchist Pink Lemonade – Denna ejuice bjuder dig på en lemonad som är fylld av söta och syrliga citrusfrukter med en kylande touch.
  • Anarchist Purple – Bjuder dig på klassiska söta tuggumin blandat med färska lila druvor som tillsammans blir en fantastisk smakkombination.
  • Anarchist Red – Karameller och färska jordgubbar är är ju något alla gillar? Denna söta kombination av jordgubbskarameller kommer få dina smaklökar att dansa!
  • Anarchist Watermelon – Vattenmelons godis blandat med ett sött och saftigt tuggummi, ja då får ni fram smakprofilen på denna ejuice vilket är klockren!
  • Anarchist White – Tänk er en varm kväll ute vid stranden med levande brasa och lite marshmallows som ni grillar över elden. Bre ut dem på krispiga grahams kex ja det är exakt den känslan och smaken man får ifrån denna ejuice.
  • Anarchist Pink Gummy – Denna Anarchist e juice ger oss en smak vattenmelon & jordgubb i godisform

Såhär tycker vi på Vapehuset om Anarchist e-juicerna

Efter att själva ha testat alla olika e juicer från Anarchist kan vi konstatera att det är riktig kvalité i dessa e-juicerna. Anarchist producerar fantastiska smaker och ger dig stora moln när man vejpar på dessa smaker i din ecigg. De smaker som företaget tillhandahåller säkerställer att vapers har ett urval av fruktiga smaker, inklusive de finaste dessertrecepten. Alla dessa smaker kommer att se till att du får de bästa molnen och smakerna de kommande dagar tills du är nere på sista droppen!