Visa Filter

Visar alla 4 resultat

Visa Filter

Visar alla 4 resultat

N One engångspod – 20 st olika smaker med ca: 600 puffar

För dig som vill sluta röka eller söker ett alternativ till traditionella cigaretter är N One engångspoddar ett alternativ. Dessa disposable poddar kommer i 20 st olika smaker och kräver inga förkunskaper före användning. Alla poddar är redan förfyllda med smak och behöver inte laddas innan användning. Ett alternativ för dig som föredrar att använda din vape på vägen samt får möjlighet att skifta mellan olika smaker snabbt och enkelt. Att börja med e-cigg är inget som rekommenderas till icke-rökare, särskilt inte engångspoddar innehållandes nikotin.

Disposable el-cigaretter är enkla att använda

En fördel med att använda sig av engångspoddar jämfört med traditionella reglerbara moddar / el-cigaretter är att man slipper alla tidskrävande moment som att t.ex. fylla på med smak, byta ut förbrännare eller ladda batterier. I en engångspodd är allt redan förberett och podden är redo att användas direkt ur paketet. Du behöver alltså inte byta ut några tekniska komponenter eller oroa dig för att glömma ta med e-juice flaskan när du är på väg ut. De håller väldigt bra och är väldigt kompakta och smidiga att ha med i fickan.

Så använder du din N-One engångspod

Att använda en N-One podd är väldigt enkelt och kräver ingen som helst förkunskap. N-One e-cigaretter är användarvänliga och aktiveras automatiskt i samband med inhalering av e-juicen. När du inhalerar avger podden ett smakrikt ångmoln innehållandes nikotin. När du vejpat klart lägger du bara ner engångspodden i fickan, jackan, väskan eller var du än föredrar att ha den, tryggt och säkert utan att oroa dig för att den ska spilla eller tändas. Poddarna är mindre än en tändare vilket gör att de är oerhört smidiga och diskreta oavsett var du tar med dig dem.

Innehåll i N-One e-cigaretter

N One disposable e cigaretter kommer färdigladdade direkt ut paketet och klarar c:a 300+ st puffar. Detta motsvarar ungefär 30 st traditionella cigaretter. Det räcker vanligtvis med ett par puffar för att dämpa nikotinbehovet hos normalrökare. N One poddarna innehåller nikotinsalt vilket är en typ av nikotin som absorberas av kroppen redan vid låga temperaturer. Nikotinsaltet kräver inga starka förbränningstemperaturer vilket gör att det lämpar sig perfekt till N-One poddarna som är kompakta men kraftfulla engångspoddar. N One e-cigaretter innehåller 20mg/ml nikotinsalt samt säljs i 20 st olika smaker.

N One engångspoddar finns i 20 st olika smaker

N One e-cigg finns i 20 olika smaker. Du väljer fritt bland mixade bär, fruktmix, traditionell tobakssmak, mentolsmak, pepparmint, godis och flera andra sorter. Här nedanför finner du beskrivning för de olika smakerna som finns i dagsläget.

N One Berry Blast – Denna smak är en cocktailblandning av färska blåbär, jordgubbar och björnbär
N One Black Ice – Detta är en frisk blandning av svarta vinbär tillsammans med kylande toner av mentol. Black Ice är en kylande och fruktig vapesmak.
N One Blue Raspberry – Har en smak av sura hallon följt av söt och rik smak vid utandning.
N One Creamy Tobacco – Denna smak liknar en blandning av traditionell tobak tillsammans med krämig och söt karamellsmak.
N One Grape Ice – Smaken Grape Ice kombinerar söta och mogna vindruvor tillsammans med en kylande känsla vid utandning.
N One Hizen Blue – Har en lätt sötma av blandade frukter tillsammans med sockervadd/godissmak vilket ger en annorlunda vapeupplevelse.
N One Ice Mango – Är en vape juice innehållandes smak av söt mango tillsammans med svalkande kyla vilket ger en exotisk vejpupplevelse.
N One Ice Mint – En kylig och svalkande känsla vid utandning från denna vape juice med smak av cool mint.
N One Menthol – Har en klassisk smak av mentol vilket är ett alternativ till tidigare rökare. N One mentol ger en sval vejpupplevelse.
N One Rainbow Fizz – En fruktig och söt vejpjuice innehållandes smak av godisen skittles.
N One Tobacco – Har en klassisk tobakssmak som passar den som föredrar vejping utan söta/kylande smaker. Denna efterliknar en traditionell autentisk tobakssmak.
N One Watermelon Ice – Denna engångspodd smakar som vattenmelon med en svalkande kylig underton vid utandning.
N One Cola Ice – En söt coladryck med kylning i bakgrunden i form av mentol.
N One Orange Ice – Har en söt och fruktig smak av apelsin tillsammans med kylning.
N One Passion Grapefruit – Tropisk fruktmix i form av passionsfrukt tillsammans med grapefrukt.

N One finns även som nikotinsalt

För dig som eftersöker de smaker som finns i N One engångspoddar men i större format finns även N One nikotinsalter tillgängliga här på Vapehuset. Flaskorna rymmer 10 ml och innehåller liknande vätska och nikotinhalt som finns i poddarna. Dessa nikotinsalter lämpar sig bäst till MTL-vejping i t.ex. podsystem eller mindre e-cigaretter.

Produktspecifikationer för N-One poddar

• Nikotinsalt 20mg – 50/50 VG/PG
• En pod ger c:a 350 bloss
• Tolv olika smakprofiler
• Längd: 68mm x Bredd: 21mm x Höjd: 14mm