Visa Filter

Visar alla 4 resultat

Visa Filter

Visar alla 4 resultat

Panther Bar Engångs Vape | 30 st olika smaker

Panther Bar är den mest eftertraktade engångsvapen på den svenska marknaden. Dessa engångs e-cigaretter från Panther Bar innehåller en tank med 2ML vätskekapacitet. Detta motsvarar på ett ungefär 40 st traditionella cigaretter.

Dessa engångs vapes från Panther Bar har revolutionerande teknik tack vare deras unika Hyper mesh-coils vilket ger starkare smak och ångbildning som är jämförbar med större podsystem. Tack vare dess högkvalitativa coils håller smaker i sig under hela livslängden och tappar alltså inte smak som vissa andra varumärken. Enkelheten med engångs e-cigaretter gör att man inte behöver tänka på att ladda enheten eller byta ut coils när dessa är förbrukade. I en engångs e-cigg är allting redan ordnat och din vape är redo att användas direkt ur paketet. Panther Bars håller väldigt bra och är väldigt diskreta i storleken och smidiga att ha med i fickan.

Det är viktigt att tänka på att dessa produkter innehåller nikotin som är väldigt beroendeframkallande därför rekommenderar vi inte denna produkt till ovana användare.

Innehåll i Panther Bar engångs e-cigaretter

Panther Bars kommer färdigladdade med både e-juice och batteri som håller för upp till 800 st bloss. Detta motsvarar ungefär 40 st traditionella cigaretter. E-juicen i Panther Bars har en VG/PG fördelning på 50-50. Den typen av nikotinsalt absorberas snabbt av kroppen redan vid låga temperaturer och kräver därmed inga starka förbränningstemperaturer. Panther Bar innehåller 20mg/ml nikotinsalt och finns i 29 st olika smaker.

Produktspecifikationer för Panther Bar Engångs Vapes

• Nikotinsalt 20mg – 50/50 VG/PG (2ML vätska)
• 30 st olika smakprofiler
• Lång hållbarhet